Bağlantı Yolu Haberleri

Bağlantı Yolu Haberleri

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi asfalt sezonunu açtı

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte İl Özel İdaresi de asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler bu kapsamda 2024 yılı faaliyet programında bulunan ortaçalı-küllük köylerinin bağlantı yolunda finisherle asfalt serimi yaptı.

Çaydaçıra-Şahinkaya Mahallelerine Yeni Bağlantı Yolu

Elazığ Belediyesi şehir trafiğini rahatlatacak alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor. Çaydaçıra Mahallesi-Şahinkaya Mahallesi bağlantısını sağlayacak 6 şeritli yol çalışması başlatıldı.

Bağlantı Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, yeni yol, yol genişletme ve yol modernizasyonu çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Bağlantı Yolunda Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi, yol genişletme ve yeni bağlantı yolu yapım çalışmalarını sürdürüyor. 

Depremle gelen heyelan ilçeye bağlantı yolunu kapattı

Elazığ'da geçtiğimiz Perşembe akşamı 5.2 büyüklüğündeki deprem sonucunda meydana gelen heyelan 15 köyün ilçeye ulaşımını sağlayan yolu kapattı.