Bağlar Haberleri

Bağlar Haberleri

Narin'in ön otopsi raporu ortaya çıktı!

Diyarbakır Bağlar'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra çuval içinde derede bulundu. Otopsi işlemleri sürerken boynunda boğma izi ve ayağında kırık tespit edildi. Narin'in kesin ölüm nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 23'e yükseldi.

Şerifoğulları, Yıldızbağları Ve Esentepe Mahallelerini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Kaçan keçiyi yakalamak isteyen kayalılardan yuvarlandı

Elazığ'da merkeze bağlı Gümüşbağlar köyünde kaçan kurbanlık keçiyi yakalamak isterken kayalıklardan aşağı yuvarlanan yaralı şahıs UMKE ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Türkiye'nin en uzun demir yolu köprüsü Elazığ'da

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bulunan yapıldığı dönemde dünyanın 3., Türkiye'nin ise en uzunu olan Fırat Demiryolu Köprüsü, Elazığ ile Malatya illerini birbirine bağlarken, aynı zamanda geçiş yolu olarak kullanılıyor.

Voleybol 2. Lig: Bağlar Belediyespor: 1 - Elazığ Belediyesi Voleybol: 3

Elazığ Belediyesi Voleybol, deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır ekibi Bağlar Belediye'yi 3-1 mağlup etti.

Elazığ Belediyesi Voleybol, Bağlar'a gidiyor

Elazığ Belediyesi Voleybol, hafta sonu Bağlar Belediye deplasmanına gidecek.

Hüseynik Mahallesi'ndeki tarihi konaklar, sonbaharla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü

Elazığ'da 1700'lü yıllarda kurulduğu tahmin edilen Hüseynik Mahallesi, sonbaharın gelmesiyle birlikte taşlı dar sokakları, ahşap konaklar, asırlık ağaçlar, bağlar ve bahçelerle ayrı bir güzelliğe büründü.

Tırın çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

Elazığ'da bisikletle, tırın çarpışması sonucu 13 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Başkan Şerifoğulları Yıldızbağları Mahallesini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu çalışmaları kapsamında Yıldızbağları Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Diyarbakır’da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu: 12 yaralı

Diyarbakır'da pazar yeri meselesi yüzünden çıkan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 12 kişi yaralandı.

Köylerde şifa kaynağı 'Pekmez' mesaisi

Türkiye genelinde üzüm bağlarının yoğun olarak bulunduğu şehirler arasında gelen Elazığ'da, hemen hemen her bağ sahibi kendilerine ve yakınlarına yetecek kadar şifa kaynağı olarak bilinen pekmez üretimi gerçekleştiriyor. Üzümler, suyu sıkıldıktan sonra kazanlarda kaynatılarak pekmez haline getiriliyor.

Köye saray gibi otel

Elazığ'da bir iş adamı, yıllar önce döndüğü köyünde üzüm bağlarının bulunduğu bölgeye yaz ve kış turizminin yanı sıra bağ bozumu turizmine de katkı sağlayacak bir otel yaptırdı.