Balkon Haberleri

Balkon Haberleri

Evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi, gerçek bambaşka çıktı

Elazığ'da bir evden gelen kötü kokulardan rahatsız olan işletme sahibi, ev sahibinin öldüğünü düşünerek durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, balkondan girdiği evde kokmuş etlerle karşılaştı.

Evde düşüp bacağını incitti, haber alınamayınca ekipler balkondan girerek kurtardı

Elazığ'da yeğenlerinin haber alamadığı yaşlı vatandaş için itfaiye ekipleri seferber oldu. Evde düşüp bacağını inciten yaşlı vatandaş, ekiplerin balkondan eve girmesi ile kurtarıldı.

Ekmek sırası beklerken başına düşen cam parçaları ile yaralandı

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da motosikletli bir grubun havaya 8 el ateş etmesi sonucu kurşunlar bir binanın 4'üncü katındaki balkon camına isabet etti. Kurşunların isabet ettiği balkon camı patlarken, parçaları ise binanın altında bulunan fırında ekmek sırası bekleyen vatandaşın kafasına saplandı.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da bir şahıs evinin balkonunda tüfekle vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Elazığspor'un balkon cezası sona erdi

Takımlarını hiçbir koşulda yalnız bırakmayan Elazığspor taraftarları, Nevşehir Belediyespor maçında da yalnız bırakmadı.

Elazığspor aşkı engel tanımıyor, maçı balkondan izlediler

Elazığsporlu taraftarlar, cezaları nedeniyle tribünde yer alamadıkları maçı bir inşaatın balkonundan izledi.

Eski sevgilisinin evini benzin döküp ateşe verdi

Elazığ'da bir şahıs eski sevgilisin evini benzin döküp ateşe verdi. Uykundan uyanan evdeki 1'i çocuk 3 kişi, balkondan atlayarak kurtuldu.

Sağlık çalışanı, televizyonun üstüne yuva yapıp yumurtlayan kumruya gözü gibi bakıyor

Elazığ'da sağlık çalışanı olarak görev yapan Savaş Kayaoğlu, balkonlarındaki televizyonun üzerine yuva yapıp kuluçkaya yatan kumruya gözü gibi bakıyor.

Korona virüse yakalanan babaları ile 23 Nisan'ı böyle kutladılar

Elazığ'da iki kardeş, korana virüse (Covid-19) yakalanan ve ayrı bir odada karantinada olan babaları ile 23 Nisan'ı balkonda camın karşısında kutladı.

Elazığ'da depremde balkondan atlayanlar o anları anlattı

Elazığ'da dün meydana gelen 5.3'lük depremde balkondan atlayanlar o anları anlattı. Hastanede tedavisi süren yaralıları ziyaret eden Vali Erkaya Yırık ise 80 kişinin sağlık kuruluşlarına başvurduğunu, 74'ünün taburcu olduğunu açıkladı.

Elazığ'da 68 kişi hastanelere başvurdu

Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremde 68 kişinin hastanelere başvurduğu bildirildi. Deprem anında panikleyen bir kadının, kendini balkonda aşağı attığı öğrenilirken, düştükten sonraki çığlıkları ise cep telefonun kameralarına yansıdı.

İtfaiye camı kırıp içeri girdi, 56 yaşındaki kadının cansız bedeniyle karşılaştı

Elazığ'da itfaiye ekiplerinin balkon camını kırarak içeri girdiği evde 2 gündür haber alınamayan 56 yaşındaki kadın ölü olarak bulundu.

Elazığ'da şüpheli şahıs polisi harekete geçirdi

Elazığ'da yabancı uyruklu bir şahsın, kablolardan kurduğu düzeneği gören eşi polisi arayıp ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, şahıs balkondan atlayarak kaçtı.

Silivri’de feci olay

Silivri'de bir binanın 5. katında ailesi ile birlikte yaşayan yaşlı adam, balkondan düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Bursa'da 3. kattan düşen küçük çocuk ağır yaralandı

Bursa'da balkonda oyun oynarken 3. kattan düşen 3 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Balkondan düşen yaşlı şahıs hayatını kaybetti

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinden balkondan düşen 65 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

Malatya’da balkondan düşen genç kız hayatını kaybetti

Malatya'da 3'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen genç kız hayatını kaybetti.

Suç dosyası kabarık hırsız tutuklandı

Elazığ'da bir ikametin balkonundan cep telefonu çaldığı belirlenen hırsız yakalandı. 9 ayrı suç kaydı bulunan hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da iki katlı kerpiç evin balkonu çöktü, 1 kişi hayatını kaybetti

Elazığ'da iki katlı kerpiç evin balkonu çöktü, 1 kişi hayatını kaybetti

Çatıdan düşen şahıs, AFAD'ın operasyonu ile kurtarıldı

Elazığ'da çatı bacası temizlerken dengesini kaybedip balkona düşüp mahsur kalan şahıs AFAD ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik operasyonu ile kurtarıldı.

Isparta’da evinde düşerek mahsur kalan 83 yaşındaki kadını polis ve itfaiye ekipleri kurtardı

Isparta'da evinde düşerek mahsur kalan 83 yaşındaki kadını polis ve itfaiye ekipleri 5. kattaki dairesine balkondan girerek kurtardı.

Samsun'da 3. katın balkonundan düşen çocuk hayatını kaybetti

Samsun'da evlerinin 3. katındaki balkonundan düşen 1.5 yaşındaki çocuk tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.