Başantrenör Haberleri

Başantrenör Haberleri

Elazığ İl Özel İdare Özkan ile yola devam edildiğini açıkladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare, başantrenör Mehmet Özkan'ın görevine devam ettiğini açıkladı.

Başantrenör Acer: 'Kaybediyoruz, üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz'

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer, zorluklarının olduğunu ve o zorlukları aşmaya çalıştıklarını belirterek, İnsanların, bilmediği görmediği bazı şeyler var. Kaybediyoruz üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz dedi.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Acer: 'Zor günler geçiriyoruz ama pes etmeyeceğiz'

Eurocup Women B Grubu 3. hafta maçında evinde BC Prometey'e mağlup olan Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, zor günler geçirdiklerini ifade ederken Ukrayna takımının Başantrenörü Viktoria Bolshakova ise zorluk derecesi yüksek bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer: ''Grup maçlarına galibiyetle başlamak önemliydi''

Eurocup Women B Grubu ilk hafta maçında Macaristan ekibi Uni Gyor'u mağlup eden Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Hakan Acer, inişli çıkışlı bir maç oynadıklarını belirterek, Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi.

Elazığ İl Özel İdare'de istifa depremi

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü'nde Başkan Ahmet Doğuş Cantürk ile başantrenör Aziz Akkaya görevinden ayrıldı.

Başantrenör Akkaya: 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim'

ELAZIĞ (İHA) – Eurocup eleme turu ilk maçının ardından açıklamalarda bulunan Elazığ İl Özel İdare Başantrenör Aziz Akkaya, 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim. Maçın başındaki fark herkesi yanılttı, sonuçta onlar da kötü bir takım değil. Sonuçta biz daha iyi oynadık, onlar da kaçırmışlardı' dedi.

Elazığ İl Özel İdare, Aziz Akkaya ile anlaştı

B. Elazığ İl Özel İdare'de başantrenörlük görevine Aziz Akkaya getirildi.

Elazığ İl Özel İdare'de Orak'la yollar ayrıldı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 4'te 0'la başlayan Birevim Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak'la yollar ayrıldı.

Olcay Orak: 'Hedeflerimiz büyük'

Yeni sezonda hem EuroCup'ta, hem de Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde başarı hedefleyen B. Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, 'Hedeflerimiz büyük, var gücümüzle sezona hazırlanıyoruz' dedi.

Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı hazırlıklara başladı

Yeni sezonda Eurocup ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı hazırlıklara başladı. Başantrenörü Olcay Orak, iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Orak: 'Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istiyoruz'

Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istediklerini aktaran Elazığ'ın Basketbol Süper Lig ekibi B.Elazığ İl Özel İdare'nin Başantrenörü Olcay Orak, bir seri yakalamak istediklerini söyledi.

Orak, 'Bizim için önemli bir maç'

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi B.Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak,hem play off hem de Türkiye Kupası'na katılma yolunda önemli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Orak: 'Beşiktaş galibiyetiyle Elazığ'a döneceğiz'

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan B.Elazığ İl Özel İdare'de Başantrenör Olcay Orak, Kazanabilecek durumdayız. Açıkçası onlardan daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Pazar günü inşallah bir Beşiktaş galibiyetiyle geleceğiz dedi.

Olcay Orak: 'İki galibiyet elde edersek çok büyük avantaj olur'

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü ve A Milli Kadın Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Olcay Orak, milli takımın Sırbistan ve Litvanya maçları hakkında yaptığı açıklamada, iki galibiyet elde ettikleri takdirde çok büyük avantaj yakalayacaklarını söyledi.

İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Avrupa'yı hedefliyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Olcay Orak, spesifik bir hedeften ziyade günden güne, haftadan haftaya hedef koymak istediklerini belirterek, Tabi ki de hedefimiz lig içerisinde iyi bir yere sahip olup, önümüzdeki sene buraya Avrupa takımlarını getirmek dedi.

Elazığ ekibi, Olcay Orak'la anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Elazığ İl Özel İdare, başantrenörlük için A Milli Bayan Basketbol Takımı yardımcı antrenörü Olcay Orak'la anlaşmaya vardı.

Kick boksta söz sahibi Elazığ

1990'lı yıllarda kick boks ile tanışan Elazığ'da, şu ana kadar binlerce sporcu yetişirken, şu anda Milli takımlar başantrenörü Abdullah Alan nezaretinde, çok sayıda sporcuda Elazığ'ı hem ülke içinde hem de ülke dışında temsil ederek, önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.