Başhekim Haberleri

Başhekim Haberleri

F.Ü Hastanesi Başhekimliği’nde görev değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Gökhan Artaş atandı.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik Görevine Doç. Dr. Kaya Atandı 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimlik görevine Doç. Dr. Şuheda Kaya atandı. 

Başhekimlik görevine Doç. Dr. Aydın önerildi 

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Siyami Aydın’ın önerildiği ve bakanlık olur yazısı beklenildiği öğrenildi. 

MÜSİAD’da gündem Fethi Sekin Şehir Hastanesi oldu 

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin ‘dost meclisi’ programına katıldı. 

Nefes borusuna şeker kaçan çocuğu başhekim başarılı müdahalesiyle böyle kurtardı

Elazığ'da nefes borusuna şeker kaçan 2 buçuk yaşındaki çocuğun, kaldırıldığı hastanenin acil servisinde yapılan müdahaleyle kurtarılma anı hastanenin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Minik Can, o esnada acil serviste bulunan Hastane Başhekimi Dr. Yusuf Kenan Aydın'ın soğukkanlı ve başarılı müdahalesiyle yeniden hayata döndü.

Covid-19 hastası sıfırlanan Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde, mesai sonrası poliklinik hizmeti başlıyor

Bir haftadır Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde Covid-19 hastasının bulunmadığını belirten Hastane Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, 'Covid-19 sürecinin tamamlamasıyla hem şehrimizdeki hem de bölgemizdeki talep giderek artmıştır. Bunun yansımalarına kayıtsız kalamayacağımızın da biz farkındayız. Önümüzdeki haftadan itibaren hastanemizde 9 branşımızda mesai sonrası saat 17.00 ile 21.00 arasında poliklinik hizmeti vermeye başlayacağız' dedi.

Çok sevdiği Medical Park Hastanesinde bir günlüğüne başhekim oldu

Elazığ'da babası ile sürekli Medical Park Hastanesine giden ve her fırsatta hastaneyi çok sevdiğini belirten Ahmet Salih Güler, hastane tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne hastane başhekim koltuğuna oturtuldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tek şehir hastanesi, 9 ayda 1 milyondan fazla hastaya şifa dağıttı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi tarafından profesör ve doçent kadrolarına atanan akademik ünvanlılar için 'Cübbe Giyme ve Belge Takdim Töreni' düzenlendi. Törende konuşan hastanenin başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, 9 ayda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri dahil olmak üzere 1 milyon 149 bin 139 hasta kabulü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Araç çarpması sonucu bacakları kırılan yavru ayı ameliyata alındı

Sivas'ın Zara ilçesinde araç çarpması sonucu ayakları kırılan yavru ayı, Elazığ Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesinde tedavi altına alındı. Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Han ve ekibi tarafından ameliyata alınan ayının, ayağa kalkma oranın yüzde 80 olduğu öğrenildi.

Başhekim Keleş'ten anlamlı davranış

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD) üyesi internet siteleri tarafından yayınlanan 'Doktorların mesaisi kaçta bitiyor' haberi sonrası Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş, hasta yakını Soner Gülmüş'ü makamında ağırladı.

Elazığ'da 4 yaralı şahin tedavi altına alındı, hayvan hastanesi başhekimi uyardı

Elazığ'da birinin kanadı kopmak üzere olduğu için ampute edilmek zorunda kalan 4 yaralı şahin bulunarak hayvan hastanesinde tedavi altına alındı. Bu hayvanların hedef seçilip vurulduğunun böylece doğanın dengesinin bozulduğunu belirten Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Han, Bunlar asil hayvanlar, bu şekildeki durumlarda bazen intihar edebiliyorlar, yemiyor ve içmiyorlar, kendilerini dışarı kapatıyorlar ve böylelikle ölebiliyorlar dedi.

Aşı odaları boş kaldı, Başhekim sırası geleni 'Kliniklerimiz gece 24'e kadar çalışmaktadır' diyerek davet etti

Aşının korana virüs (Covid-19) ile mücadelede en büyük silah olduğunu belirten Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, 'Ramazan ayına girdik. Vatandaşlarımız şunu düşünmesin, oruçluyuz gidip aşı yaptırmak doğru olmaz gibi. Bu nedenle kliniklerimiz gece 24'e kadar çalışmaktadır. İftardan sonrada randevularını alıp, gelip aşılarını yaptırabilirler' dedi.

Başhekimlik, Şehit ve Gazi Yakınları İçin Etkinlik Düzenlendi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında görev yapan şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarına yönelik etkinlik düzenlendi.

Prof. Dr. Erol Keleş görevi devraldı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atanan Prof. Dr. Erol Keleş, bugün düzenlenen devir teslim töreni ile resmen görevine başladı.

Elazığ'da devasa görünümlü 'Kulaklı Orman Baykuşu' bulundu

Elazığ'da bir bahçede devasa görüntüsü ve heybetli kanatları ile dikkat çeken nesli tükenme tehlikesi altında olan Kulaklı Orman Baykuşu bulunarak, tedavi altına alındı. Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Han, Bu büyüklükte olmuyorlar, ilk defa bu kadar büyük bir 'Kulaklı Baykuş' geldi dedi.

Korona aşısı Malatya'da da yapılacak

Çin'li ilaç firması tarafından geliştirilen ve Türkiye'de 9 ilde yapılacak olan Covid-19 aşısı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılacak.

112 Komuta Kontrol Merkezi Yeni Telsiz Haberleşme Sistemine Geçti

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı Komuta Kontrol Merkezi’ne 7 gün 24 saat kesintisiz haberleşmeyi sağlamak üzere “Yeni Sayısal Telsiz Haberleşme Sistemi” kuruldu.

Prof. Dr. Üstün korona virüs konusunda gebeleri uyardı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yaprak Üstün, 'Biliyoruz ki gebelik sürecinde özellikle gebeliğin son döneminde hastalık çok daha ağır seyrediyor. Dolayısıyla 28’inci gebelik haftasından sonra özellikle sosyal mesafe bizim için çok büyük bir önem teşkil ediyor' dedi.

Prof. Dr. Said Berilgen Vefatının 3. Yılında Anıldı

24 Mayıs 2017 tarihinde makamında uğradığı saldırı sonrası yaşamını yitiren Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Merhum Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen, vefatının 3. yılında sevenleri tarafından Kovid 19 salgını nedeniyle hastanede sosyal mesafe kuralları içerisinde anıldı.

Başhekim Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziya Çetinkaya vefat etti.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 1 yılda 1 milyon 862 bin hastaya hizmet verdi

İl ve bölge ihtiyaçları çerçevesinde planlanan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi gören hastalar hakkında bilgi veren Başhekim Doç. Dr. Savaş Öztürk, 'Hastanemiz, 01.08.2018 tarihinden bu güne kadar 439 bini acil olmak üzere toplam 1 milyon 862 bin hastaya hizmet etti. Bu süre içerisinde 36 bin hasta yatarak tedavi gördü' dedi.

Merhum Said Berilgen, Mezarı Başında Anıldı

24 Mayıs 2017 tarihinde makamında uğradığı saldırı sonrası yaşamını yitiren Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Merhum Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen, vefatının 2. yılında sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezinden itfaiyeye teşekkür

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, geçtiğimiz günlerde hastanede çıkarılan yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekiplerini ziyaret ederek teşekkür etti.