Basın Mensupları Haberleri

Basın Mensupları Haberleri

Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik F.Ü. Rektörlüğüne adaylığını açıkladı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik basın mensupları ile bir araya gelerek rektör olması halinde üniversitede hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

HÜDA Par, iftar yemeğinde buluştu

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Elazığ’da düzenlenen iftar programında basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair soruları cevapladı.

Bordospor, şehirden maddi-manevi destek bekliyor

Elazığ’ı Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde temsil eden Tiffano Tomato Bordo Spor Kulübü Yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya gelerek, şehrin dinamiklerinden ve sporseverlerden destek istediler.

Rektör Göktaş: Üniversiteye 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, görev süreci içerisinde Üniversitede yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi.

Taşkın: Farklı bir sendikacılık anlayışı ortaya koyacağız

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. 

FÜ ile FHGC arasında basın mensupları için 'Drone' eğitim protokolü

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem, kentteki tüm basın mensupları için drone kullanma eğitimiyle İnsansız Hava Aracı Pilot Sertifikasını yüzde 50 indirimle almalarını sağlayan protokol imzaladı.

Komutan Yıldız, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na atanan ve göreve başlayan Kıdemli Albay Ali Yıldız, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Yırık, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, kentte hizmet veren yerel ve ulusal basın kuruluşlarının yönetici ve temsilcileriyle bir ayara geldi.

Komutan İnan, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na atanan ve göreve başlayan Albay Gökhan İnan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.