Basın Toplantısı Haberleri

Basın Toplantısı Haberleri

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Milletvekili Açıkkapı’dan yatırımcılara Elazığ çağrısı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki meselelere değinirken, yatırımcılara ise “Elazığ” çağrısında bulundu.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak iddiası! 

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinden anlaşma çıkmadığı ve Yeniden Refah'ın İstanbul ile Ankara'da kendi dayını çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. YRP, bugünkü GİK toplantısında konunun karara bağlanması ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ı basın toplantısı ile kararı duyurması bekleniyor. YRP'nin İBB adayı ise Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz...

Başkan Şerifoğulları, 4.5 yıllık çalışmalarını anlatacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, düzenleyeceği basın toplantısında şehrin bugününe ve geleceğine dair 54 ayda hayata geçirdiği çalışmalarını paylaşacak.

Işıkver: Elazığ’da yapılan konutlar yapılmış en büyük imar faaliyeti 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Milletvekilleriyle birlikte Meclis'te düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Işıkver, deprem bölgelerinde inşaat faaliyetlerinin hızla yükseldiğini belirtti. 

Millet İttifakı ortaklarından açıklama 

Millet İttifakı’nın ortağı olan siyasi partilerin il temsilcileri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. 

Taner Er, AK Parti İl Başkanlığı’nda resmi müracaatını yaptı

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Taner Er, AK Parti İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıkladı.

Milletvekili Gürsel Erol’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Erol, Elazığ’ın gelecek yıllarda çok daha ağır bedeller ödememesi için deprem riskine karşı bir önleyici tedbir olarak acilen Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol: Vatandaşın sabrı kalmadı! Elazığ afet bölgesi ilan edilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenledi. Erol, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerde yaşamlarını kaybeden vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

Elazığspor'dan gündem değerlendirmesi

Elazığspor ikinci başkanı Ahmet Feti Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım ve Sportif Direktör Alaattin Tutaş düzenledikleri basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Elazığspor'dan kenetlenme çağrısı

Sancaktepe FK maçı sonrası taraftarların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerin akabinde takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan, genç golcü Yusuf Ensar Poyrazlı ve Kulüp Başkanı Serkan Çayır basın toplantısı düzenledi.

Cafer Aydın: 'Tahta açılmazsa bu takımın ligde kalması zor'

Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Belarus lideri Lukaşenko, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Putin, görüşmenin ardından yapılan basın toplantısında, 'Bu zor zamanında Belarus'a 1 buçuk milyar dolarlık kredi konusunda anlaşmaya vardık dedi.

Elazığspor transferi açamıyor

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısı ile transfer tahtasını açamayacaklarını ve kulüp lisansı alınamadığı için lige 3 puan silme cezası ile başlayacaklarını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu: Doğu Akdeniz'de gerginliği artıran biz değiliz, Yunanistan'dır, Rum Kesimi'dir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile düzenlediği ortak basın toplantısında 'Doğu Akdeniz’de gerginliği artıran biz değiliz, Yunanistan’dır, Rum Kesimi’dir. Bunun en son örneğini Yunanistan’ın dün bölgede askeri tatbikatlar yapması ile de bir kere daha görmüş olduk' dedi.

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının yeni yönetimi tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.