Başkanları Haberleri

Başkanları Haberleri

Gürtürk: Mesleğin güvenirliğini korumalıyız

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, ilimizdeki Gazete dernek başkanları görsel, yazılı, ajans ve internet medya mensuplarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

TÜMKİAD’DAN Anıtkabır Ziyareti

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve il başkanlarının hazır bulunacağı ziyaret 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Elazığ’da esnaflar ayaklandı!

Faiz artırımı kararının ardından esnaf ayaklandı, oda başkanları karardan dönülmesi için çağrıda bulunuyor. Esnaf ve sanatkarlar odası birliği başkanı turan kurnaz da, başkanlarını yanına alarak, ortak bir açıklama yaptı ve “Elazığ’ın Cezası Bu Olmamalıydı” dedi.

Başkan Alan: Sivrice turizm merkezi olma yolunda

ETSO Başkanı İdris Alan’ın Belediye Başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Alan,  Palu ve Kovancılar belediye başkanlarını ziyaret etti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN ALAN: “SEÇİLEN BAŞKANLARI TEBRİK EDİYORUM”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen Belediye Başkanı, İl ve Belediye Meclis Üyeleri ile muhtarları tebrik etti.

Elazığ'da belde belediye başkanları belli oldu

Elazığ'ın belde belediye başkanları belli oldu.

Elazığ’da ilçe belediye başkanları belli oldu!

Bugün yapılan seçimlerde Elazığ'ın ilçe belediye başkanları belli oldu..

BAŞKAN ALAN: ELAZIĞ’IN DEPREM YAŞAYAN 10 İLİMİZE TANINAN AYRICALIKLARDAN İSTİFADE ETTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ

"Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları" kapsamında ilimize gelerek iş dünyası, Oda başkanları ve STK’larla buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, iş dünyasının sorunlarını dinledi.

Erdoğan, 16’sı büyükşehir 47 adayını açıklıyor! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 16'sı büyükşehir ile 47 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ankara’da Turgut Altınok, İzmir'de Hamza Dağ, Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya'da Hakan Tütüncü isimleri kesinleşti. Depremden etkilenen illerin belediye başkanlarının hiçbirisi aday gösterilmedi. İşte il il belediye başkan adayları...

Alan: Şehidimizin anma törenine davet edilmeyişimiz hatadan öte bir duyarsızlıktır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Alimler Birliği Başkanları, Başkan Şerifoğulları ile bir araya geldi 

Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, Yemen Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Abdullah Zindani, Sudan Alimler Birliği Başkanı Dr. Abdulhay Yusuf, Filistin Alimler Birliği Türkiye Şube Başkanı Dr. Huzeyfe El-Hati ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. 

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve invelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Baskil Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı açıldı

Baskil Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları katıldı. 

Başkan Şerifoğulları; Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri İle Belediye Başkanlarını Harput’ta Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Kalkınma Ajansı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri ve Belediye Başkanlarını Harput’ta ağırladı.

Esnaf Odaları başkanlarına kooperatifçilik eğitimi verildi 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen eğitim programında esnaf odası başkanlarına temel kooperatifçilik eğitimi verildi 

Işıkver halk buluşmalarına Kovancılar’da başladı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milletvekili seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdi. Açık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Işıkver, daha sonra Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı, STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. 

Yasemin Açık’a oda başkanlarından tam destek 

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor. Elazığ’ım 7’den 70’e, kadını, erkeği, genci şehrin ablasını bağrına basıyor.

Milletvekili Erol: Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcılarını karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Malatya’da gerçekleştirdiği programlara eşlik ederek, Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını karşıladı.

BBP İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı. Ertan, genel başkanları Mustafa Destici’nin katılımıyla yeni hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. 

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

AK Parti'de üst üste istifalar! 30 AK Parti İl Başkanı istifa ediyor

AK Parti'de Aksaray, Aydın ve Düzce il başkanları istifa etti. Kısa sürede istifa eden il başkanı sayısının 30'a kadar çıkması bekleniyor...

Kavaklı, Elazığ Amatör Futbol Takımı Başkanları ile bir araya geldi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ Amatör Futbol Takımı Başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek, takımların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

Elazığ'da CHP'den AK Parti'ye geçiş

Elazığ CHP İl eski Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe ve beraberindeki 50 kişilik heyet, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Elazığ eski CHP İl Başkanı Karatepe AK Parti'ye katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ eski CHP İl Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe'nin partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılmasının partilerine güç kattığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Başkan Şerifoğulları hemen faaliyete geçirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında' belediye başkanlarına 'Su tüketim bedelindeki KDV oranından yüzde 7 indirim yapın' açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde sudaki KDV oranında yüzde 7 indirim yaptıklarını açıkladı.

Yıldırım: AK Parti vefanın, dayanışmanın ve kardeşliğin partisidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Mahalle Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini belirterek, AK Parti’nin vefanın, dayanışmanın ve kardeşliğin partisi olduğunu vurguladı. 

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlar Buluşması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Coca-Cola Türkiye ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamında, 2019 ve 2021 yılında hibe kazananlar ile 81 ildeki TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları Buluşması TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk öncülüğünde online olarak gerçekleştirildi.​

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı

Türkiye'nin genç belediye başkanlarından olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü binasının açılışını yaptı.