Başkanlık Haberleri

Başkanlık Haberleri

AK Parti’den Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına atama

AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına yeni atama yapıldı.

Kabine bugün toplanıyor! Öğretmen adaylarının gözü bu toplantıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor.

Başkanlık koltuğuna minik Tutar oturdu, talimatını verdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Namık Kemal İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi minik Elçin Zeynep Tutar’a bıraktı.

Çelik: Hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

Orman Mühendisleri Odası Elazığ Şubesi 17. Dönem Genel Kurulu Yapıldı

Orman Mühendisleri Odası Elazığ Şubesi 17. Dönem Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda başkanlık için 6 aday yarışırken oylama işlemi yarın yapılacak.

AED Başkanlığına Dr. Ahmet Yılmaz getirildi 

Avrupa Elazığlılar Derneği yeni yönetimini belirledi. Daha önce dernekte genel sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

Gözler kabine toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macaristan'daki temaslarının ardından bugün Kabine toplantısına başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantıda enflasyonla mücadele, memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme sürecinin yanı sıra dış gelişmeler de ele alınacak. 

Erol: Partimiz acilen kendi değerlerine dönmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapılan TBMM başkanlık seçimlerinin ardından açıklama yaptı. Milletvekili Erol, “Partimiz bu devşirme siyasetini bırakarak acilen kendi değerlerine dönmelidir” dedi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül Diyarbakır Ve Van’da temayül yoklamalarına katıldı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Diyarbakır ve Van illerinde gerçekleşen temayül yoklamalarına katılarak başkanlık yaptı.

Elazığ Ziraat Odası başkanı belli oldu 

Elazığ Ziraat Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde başkanlık seçiminde mevcut başkan İbrahim Hacıoğulları güven tazeledi. 

Musiki Konservatuarı Derneği’nde başkanlık seçimi yapıldı

Elazığ Musiki Konservatuarı Derneği’nin 30. Olağan genel kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde Hakan Çağlar tekrardan başkan seçildi. 

Bakanlıktan İBB'ye soruşturma açıklaması

Başkanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Belediyelerde 31 Temmuz 2022'den önce işe alınmış olan terör örgütleriyle irtibatlı veya iltisaklı kişiler çalıştırılıyor ve bu kişilere dokunulamıyor ise bunun sorumlusunun Belediyeler değil İl Valileri veya İçişleri Bakanı olduğu" şeklinde maksatlı yazıların yer aldığı belirtildi.

Elazığ TSO başkanlık seçimi heyecanı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (TSO) üyeleri, yeni başkan ve yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti.

Elazığ TSO Başkanı Arslan: 'Seçimde aday olmama kararı aldım'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Asilhan Arslan, TSO seçimlerinde aday olmayacağını belirterek, 'Sağlık açısından dikkat edilmesi gereken bir sürecin eşiğine geldiğimi, geçtiğimiz hafta yaptığım tetkik ve tedavi neticesinde öğrendim. Kıymetli hocalarımızın, üzerine basa basa ikaz ve uyarıları ile tedavi sürecinin bir an önce başlaması gerektiğini tarafıma iletmeleri üzerine, 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Elazığ TSO başkanlık seçimlerinde aday olmama kararı aldım' dedi.

Elazığ OSB'de Başkan Öztürk güven tazeledi

Elazığ'da Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık seçiminde mevcut başkan Suat Öztürk 115 oy alarak güven tazeledi.

Öztürk: Yürüyüşümüze güçlü şekilde devam edeceğiz

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Suat Öztürk, 12 Şubat'ta yapılacak EOSB Başkanlık seçimlerini yeniden kazanacaklarına inandıklarını belirterek, seçimden sonra daha güçlü bir şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

Fırıncılar Odası Başkanlığına İlhan Yıldız seçildi

Elazığ Fırıncılar Unlu İmalatçılar ve Gıda Satıcıları Esnaf Odası olağan genel kurulunda kurulda İlhan Yıldız ve İlhami Karakoç başkanlık için yarıştı. Genel kurulda İlhan Yıldız başkan seçildi.

Başkan adayı Ömer'in seçim vaatleri hem şaşırttı hem güldürdü

Elazığ’da bir köydeki ilkokulda başkanlık seçiminde aday olan 2’nci sınıf öğrencisi Ömer Asaf Uc’un okul duvarlarına astığı fotoğrafının altına ‘Ömer Asaf Uc’a oy verin, gerisini boş verin’ gibi yazılar hem güldürdü hem de seçimi kazandırdı.

Türkiye'nin ilk başörtülü başkanı

28 Şubat mağduru olan ve başörtülü olması nedeniyle o dönem farklı mazeretlere memurluktan atılan Fethiye Atlı, Elazığ'ın Keban ilçesinde 2 dönemdir başkanlık yapıyor. Atlı, 'O dönemin Maliye Bakanlığında Genel Müdür olan ve şu an CHP Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, bizim işten çıkarılmamızda imzası olanlardan birisiydi' dedi.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadelede en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele de en büyük görev anneye düşüyor dedi.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadele en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele en büyük görev anneye düşüyor dedi.

Katar, bu yılki Arap Birliği Başkanlığını devralmayı reddetti

Katar, Filistin'in çekildiği Arap Birliği Konseyi'nin bu yılki başkanlığı görevini almayı reddetti.

İl Genel Meclisi Başkanından İddialara Cevap!

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısına başkanlık yaptığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. 

Siyasette Koltuk Tartışması

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Genel Meclisi Toplantısında AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın başkanlık koltuğuna oturmasına sert tepki gösterdi. 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, deprem bölgesindeki çalışmaları anlattı

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren Elazığ'a giden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, başkanlık olarak bölgede yaptıkları hizmetleri anlattı.

MHP'de iki ilçeye atama yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Palu ve Sivrice ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

Palu belediye başkanlığı seçimi ertelendi

Elazığ'ın Palu ilçesinde belediye meclis üyeleri arasında bugün yapılması planlanan başkanlık seçimi ertelendi.

Palu Belediye Başkanı 30 Mayıs'ta Belirlenecek

Elazığ'ın Palu Belediye Başkanı Efrayim ünalan'ın mazbatasının iptal edilmesinin ardından, yeni başkanın 30 Mayıs'ta meclis üyeleri arasında yapılan seçimle belirleneceği bildirildi.

YSK, Palu Belediye Başkanı Ünalan'ın mazbatası iptal etti

Yüksek Seçim Kurulu, Elazığ'ın Palu ilçesinde seçimleri kazanıp mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Efrayim Ünalan'ın mazbatasını iptal etti.

AK Partili başkanın mazbatasının alınmasına karar verildi

YSK'nın Palu ilçesinde seçimleri kazanıp mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Efrayim Ünalan’ın mazbatasının alınmasına karar verdiği öğrenildi