Başlattı Haberleri

Başlattı Haberleri

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Basınla Buluştu

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük vakıf olarak hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgi verdi. Başlattıkları huzura adım projesi ile Türkiye genelinde 100 genç için evlilik destek paketi verileceğini söyledi.

Elazığ esnafı Gazze’nin yanında

Gazze Direniş Platformu’nun Gazze için başlattıkları nöbete Kızılay ve Elazığ Kahvehaneciler Ve Kıraathaneciler Esnaf Odası destek verdi.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar hazırlanan açık hava sinemasında çizgi film izlemenin keyfini yaşadı. İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin başlattığı çalışma ile yaz tatilinde öğrencilerin sosyal alanda gelişimine destek olmak amaçlanıyor.

Fırat Üniversitesi, Gazze için nöbette

İsrail'in aylardır Gazze'ye yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etmek isteyen Fırat Üniversitesi öğrencileri Kampüs İntifadası ile çadır nöbeti başlattı. Gençler, Kampüs meydanına kurdukları çadırlarda nöbet tutarak, iki gün boyunca saldırıları protesto edecek.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı.

Elazığ Belediyesi yaban ve sokak hayvanları için çalışma başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

İHH’dan Dünya Şehit Çocuklar Günü Etkinliği

Gazze’de yaşanan insanlık dramında binlerce çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından tüm dünyada organize olan gönüllülerin sosyal mecralarda başlattıkları girişimler sonucu İsrail’in katliamlarını protesto etmek ve şehit çocukları unutmamak adına 23 Aralık tarihi Dünya Şehit Çocuklar Günü olarak anılmaya başlandı.

Mavi Kapaklar umut oldu 

Koç İlkokulu öğrencileri, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldu. Öğrenciler, başlattıkları kampanya ile topladıkları mavi kapakları, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesine teslim etti. 

Beşir Derneği’nden Filistin için bağış kampanyası 

“Filistin’e Sahip Çık, Kardeşinin Yanında Dur” sloganıyla yola çıkan Beşir Derneği, bağış kampanyası başlattı. 

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

İl Özel İdaresi Asfaltlama çalışmalarını başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Kadınlardan kadınlara dayanışma vakti

Memur Sen ve İHH’nın kadın komisyonları bir araya gelerek, 8 Mart Kadınlar Gününe özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında hazırlanan kolilerde bir kadının iğneden ipliğe tüm ihtiyaçları yer aldı.

Türk Eğitim Sen’den anlamlı kampanya 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Elazığ’a yerleşen depremzede kadınlar için hediyeleşme ve yardımlaşma kampanyası başlattı.

STK Platformu, AFAD çadırlarını toplamaya başladı

STK Platformu 2020 Elazığ depreminde dağıtılan AFAD çadırlarının şu anki deprem bölgelerine acilen sevkiyatı için çalışma başlattı.

Fırat Üniversitesi acil çadır kampanyası başlattı

Fırat Üniversitesi tarafından deprem bölgesindeki vatandaşlara acil bir şekilde ulaştırılması için “Çadır Kampanyası” başlatıldı. Çadırlar Üniversitenin Spor Salonunda toplanacak. 

Elazığ GSİM’den anlamlı proje 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü, enerji üretimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeye imza attı. İl Müdürlüğü enerji tasarrufu ile mücadele başlattı. 

Hemşire kızlarının yolunu bekleyen aile, ölüm haberini aldı

Memleketi Adana'ya gitmek için bilet alan 25 yaşındaki hemşire Şevval Gazel Bulut, Elazığ'daki evinde ölü bulundu. Kızlarının yolunu gözleyen aile, aldıkları ölüm haberi ile adeta yıkıldı. Şüpheli ölüm üzerine ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

Kömürlüğe giren anne kahroldu, oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı

Elazığ'da kömürlüğe giren anne, oğlunu tavana iple asılı halde buldu. Kadın baygınlık geçirirken, ölümü şüpheli bulan ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık: Kamyonla köye gelen hırsızlar 15 evi talan etti

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 15 evi talan etti. Televizyondan peteğe, bakır kazandan çamaşır makinesine değerli gördükleri her şeyi kamyona yükleyen hırsızlar, kayıplara karıştı. Haberi aldıktan sonra koşarak evlerine gelen vatandaşlar şok geçirirken, jandarma ekipleri şüphelilerin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

İl Özel İdaresinden 2 yeni sulama projesi

Elazığ İl Özel İdaresi kentte sulanabilir alan miktarını artırmak üzere başlattığı sulama projeleri hayata geçiyor.

Elazığ'da İlk Evim İlk İşyerim Projesi

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı İlk Evim-İlk İşyerim Projesi çerçevesinde 88 konut için temel atma töreni yapıldı.

Elazığ'da bir iş yeri son 1 ayda 3 defa kurşunların hedefi oldu

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da bir iş yeri son 1 ayda 3 defa kurşunların hedefi olurken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

İkiz kardeşlere 2 gün arayla silahlı saldırı

Elazığ'da 2 gün arayla silahlı saldırıya uğrayan ikiz kardeşler yaralandı. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Elazığ'da hırsızlar gece camiye girdi

Elazığ'ın Bahçedere köyündeki camiye giren hırsızlar 2 klima ile birlikte elektrikli süpürge ve semaveri çaldı. Jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Başkan Şerifoğulları: 'Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık'

Tarihi çarşıda yürütülen her çalışmayı titizlikle incelediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Amacımız hem çarşıda dükkanı bulunan esnafımıza hem de oradan alışveriş yapan veya turistik amaçlı ziyaret eden vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık' dedi.

Elazığ'da denetimler gece boyu sürdü

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü'nün dün gece başlattığı geniş katılımlı asayiş uygulaması sabaha kadar sürdü.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 20 yaşındaki gencin cansız bedeni tarihi Harput Mahallesi'nde ağaca asılı halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

Elazığ'da yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi, yatırım programı çerçevesinde başlattığı asfaltlama ve yol bakım onarım çalışmalarını merkez ile ilçelere bağlı köylerde sürdürüyor.

Elazığ'da 'yaprak biti' bahçe ve evleri sardı, ekipler çalışma başlattı

Elazığ'da tarım arazilerinden geldiği tahmin edilen 'yaprak biti', merkeze bağlı Hankendi köyünde evleri ve bahçeler ile ağaçları sardı. Yetkililer, haşereyle mücadele konusunda çalışma başlattı.