Başlayacak Haberleri

Başlayacak Haberleri

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile birlikte, Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde hayata geçirilen ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

Erol: Elazığ’da da uygulanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul’da başlayacak olan “Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden” desteğinin Elâzığ’da da TOKİ marifeti ile uygulanması gerektiğini söyledi

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Fırat, Rektör Göktaş'la güzel

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından önümüzde ki günlerde tercih maratonuna başlayacak öğrenciler şimdiden gitmeyi planladıkları üniversiteleri araştırmaya ve incelemeye başladı. 

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

İkramiye ödemeleri başladı

Milyonlarca emekli ve kamu işçisi için ikramiye takvimi belli oldu. Emekliler, yarından itibaren ikramiyelerini almaya başlayacak. Öte yandan 1 milyon kamu işçisi için de tarih Resmi Gazete'de yayınlandı. Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyesi bugün hesaplara yatmaya başladı.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ’NDE İNŞA EDİLEN KUR’AN KURSU, YENİ DÖNEMDE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden Kur’an kursunun, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı gerçekleştirerek hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyeleri ödemeleri 10 - 15 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılması bekleniyor. Dini günler takvimine göre, Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

Öğretmen atamalarında rakam belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Bakan Tekin, en fazla atama yapılacak branşın ise sınıf öğretmenliği bölümü olduğunu söyledi. Öğretmen atamaları için başvuru süreci 20 Mayıs’ta başlayacak.

Yasemin Açık Vakfı ilk projesinde sürdürülebilir kalkınma için kadınları destekleyecek

Türkiye’de iş gücüne dahil olmayan yaklaşık 30 milyonluk nüfusun 21,2 milyonunu kadınlar oluşturuyor. TÜİK’in 2023 yılı son çeyrek verilerine göre 8,6 milyon kadının iş gücüne katılmamasının nedeni ev işleri olurken bu sebeple iş gücüne katılamayan erkeklerin sayısı ise sıfır! İstihdam edilen nüfusta ücretsiz aile işçisi olarak çalışanların yüzde 68’ini de kadınlar oluşturuyor. Yasemin Açık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara atfedilen toplumsal roller nedeniyle yaşanan eşitsizliklere dikkat çekerek, “Deprem bölgesindeki kadınlar için şartlar çok daha ağır. Biz de gerek bölgenin daha hızlı toparlanması gerekse toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan vakfımızın ilk projesini deprem bölgesinden başlayacak şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Elazığ Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin yeni yeri belli oldu 

Arkeoloji ve Etnografya Müzesi “Mekteb-İ İdad-İ” Binasında hizmet vermeye başlayacak. 

ELAZIĞ BELEDİYESİ 4. KİTAP FUARI YARIN BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek olan 4. Kitap Fuarı, yarın başlayacak. Birbirinden kıymetli şair ve yazarların okuyucularla buluşacağı fuar, 9 gün boyunca devam edecek.

Açık, Okul döneminde çocuklarda görülen hastalıklara karşı uyarıda bulundu 

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, 11 Eylül’de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul çağındaki çocukların bulaşıcı hastalıklar ile kazalardan korunması ve sağlıklı yaşama yönelik davranışlar edinmeleri için önemli uyarılarda bulundu. 

Memur ve memur emeklisi zammında anlaşma sağlanamadı! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin Toplu Sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. 2024 ve 2025 maaş zam oranında anlaşma sağlanamayınca karar hakem heyetine gidecek ve tahkim süreci başlayacak.

Elazığ Belediyesi’nin ücretsiz yaz spor kursları başlıyor 

Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz yaz spor okulları açılacak. Kurslara başvurular 16 Haziran’da başlayacak. 

Hak sahipliği için fiili başvurular 30 Mayıs’ta 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da fiili hak sahipliği başvurular 30 Mayıs’ta başlayacak. 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık: Elazığ’da güçlü bir hizmet dönemi başlayacak

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor.

Elazığ’da hasar tespit çalışmaları tamamlandı! 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da başlatılan hasar tespit çalışmaları sona erdi. İtiraz süreci ise 16 Mart’ta başlayacak. 

MHP’de Aday Adaylığı başvuru tarihi ve ücreti belli oldu 

MHP'de milletvekili aday adayı başvuruları 14 Mart’ta başlayacak. Bir hafta sürecek başvuru için aidat ücreti de 3 bin TL olarak açıklandı. 

Elazığ Belediyesi, o mahallede otobüs sefer sayılarını artırdı 

Elazığ Belediyesi, Güneykent Mahallesi 61 numaralı otobüs hattına yeni bir hat daha ekledi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yolcu yoğunluğu da göz önünde bulundurularak 63 numaralı hat 13 Mart Pazartesi gününden itibaren seferlerine başlayacak. Daha önce 20 dakikada bir sefer yapan 61 numaralı ve pazartesi gününden itibaren seferlere başlayacak olan 63 numaralı hat 15 dakikada bir sefer düzenleyecek. 

EYT'liye çifte piyango vurdu! 

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından emekli promosyon kampanyaları için bankaların yarışı yeniden başlayacak. EYT başvurusu sırasında ‘2023 banka promosyonu ne kadar’ sorusunun yanıtına göre banka seçecek milyonlar için yeni rakamlar gündeme gelmeye başladı. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu hangi banka veriyor? İşte haberin detayları…

Başkan Özdoğan: Esnaflara faizsiz 50 bin tl kredi verilecek

Kovancılar Esnaf Odası ve İş Bankası Kovancılar Şubesi tarafından protokol imzalandı. Bu kapsamda Kovancılar Esnaf odasına bağlı yeni esnaflığa başlayacaklara ve İş Bankası ile yeni çalışacak esnaflara faizsiz 50 bin TL kredi verilecek.

Hac kayıtları 5 Ocak’ta başlayacak 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 5 Ocak'ta başlayacağını açıkladı. 

Seçim takvimi belli oldu! 

Erken seçim mi baskın seçim mi tartışmaları sürerken, 2023 yılının haziran ayında yapılması gereken cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim takvimi belli oldu. Eğer erkene alınmaz ve seçim 18 Haziran'da yapılırsa seçim takvimi 24 Nisan'da başlayacak. Cumhurbaşkanı adayları 14 Mayıs'ta kesinleşecek.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Tarım ve orman 2023'te başlayacak yeni yüzyılın merkezinde olacak'

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarım ve ormanın 2023'te başlayacak yeni yüzyılın merkezinde olacağını belirterek, Gençlik bizim her şeyimiz. Gençlik bizim geleceğimiz. Gençlik bizim Türkiye yüzyılına damgasını vuracak olan nesildir' dedi.

Elazığ Amatör Küme U16 ve U14 ligleri başlıyor

Elazığ Amatör Küme U16 ve U14 ligleri hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlayacak.

Elazığ 1. Amatör Küme'de maçlar başlıyor

Elazığ 1. Amatör Küme'de 2022-2023 sezonu hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlayacak.

BAL'da Elazığ takımları deplasmanda başlıyor

Bölgesel Amatör Lig'de 2022-2023 sezonu hafta sonu oynanacak olan maçlarla başlayacak.