Bayram Haberleri

Bayram Haberleri

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Elâzığ’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Muzaffer Ertürk, kulakların pasını sildi

Elazığ Kültür ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen bayram özel konserinde Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden TRT Ankara Radyosu Sanatçısı Elazığlı Muzaffer Ertürk sahne aldı.

Başkan Alan: Bayramlar, birliğimizi pekiştiren özel günlerdir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İdris Alan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin Şerifoğulları’ndan Kurban Bayramı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim noktasında hazırlıklarını tamamladı

Elazığ Belediyesi’nin tek satış ve kesim yeri olan kurban satış ve kesim noktasında, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.

Bayramda, Sivrice'de ulaşım ücretsiz

Sivrice Belediyesi Arife Günü ve Kurban Bayramı'nda belediyeye ait toplu taşıma araçlarında ücretsiz hizmet sunacak.

Gürgöze, vatandaşları uyardı

Elazığ İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Ramazan Gürgöze, Kurban Bayramı’nda alınacak tedbirler konusunda vatandaşları uyardı.

Elazığ Belediyesi’nden bayram temizliği

Elazığ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girdi. Tam mesai yaparak şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, Elazığ’ı bayrama hazırlıyor.

Elazığ’da Bayram Namazı saat kaçta kılınacak

Diyanet İşleri 2024 Kurban Bayramı namaz saatlerini il il duyurdu. Elazığ’da bayram namazı saat 05.32’de idrak edilecek.

Elazığ’da toplu ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarının sorunsuz bir şekilde sağlanması amacıyla 15 Haziran Cumartesi arife günü Harput, Gülmez ile Asri Mezarlıklarına ve 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı 

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

İkramiye ödemeleri başladı

Milyonlarca emekli ve kamu işçisi için ikramiye takvimi belli oldu. Emekliler, yarından itibaren ikramiyelerini almaya başlayacak. Öte yandan 1 milyon kamu işçisi için de tarih Resmi Gazete'de yayınlandı. Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyesi bugün hesaplara yatmaya başladı.

Bayram ikramiyesi ödeme takvimi nasıl işleyecek? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kurban Bayramı ikramiyelerinin, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara 10 Haziran, Bağ-Kur kapsamında aylık alanlara 11 Haziran, SSK kapsamında aylık alanlara ise 12-13-14 Haziran tarihlerinde ödeneceğini bildirdi.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim alanını açıkladı

Elazığ Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satış ve kesim alanını açıkladı. Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Şehirler Arası Otobüs Terminali yanında bulunan 15 dönüm alan üzerine kurban satış ve kesim alanı oluşturulduğu bildirildi.

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı’nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyeleri ödemeleri 10 - 15 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılması bekleniyor. Dini günler takvimine göre, Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 tarihinde başlayacak.

Aslan: Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz

Beşir Derneği Elazığ Şube Başkanı Burhanettin Aslan, Kurban Bayramında hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini bu yılki bağış bedellerinin yurt içi için hisse bedelinin 11 bin 500, yurt dışı için ise 4 bin 500 lira olduğunu söyledi.

Başkan Telçeken: İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yıldırım, Sevgi Evlerinde kalan çocukların bayramını kutladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Başkanlık koltuğuna minik Tutar oturdu, talimatını verdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Namık Kemal İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi minik Elçin Zeynep Tutar’a bıraktı.

Bayram tatilinde ne kadar akaryakıt satışı yapıldı?

Türkiye'de Ramazan Bayramı tatilinde toplam 714 milyon 901 bin 91 litrelik benzin ve motorin satışı yapıldı.

Cip Mesire Alanı’nda sezon açıldı

Havanın güzelliğini fırsat bilenlerin noktası Mesire Alanları oldu.  Bayram tatilinin son gününde Cip Mesire Alanı da dolup taştı.

El Aksa Platformundan Gazze için çağrı!

El Aksa platformu “Gazze İçin De Bayram Olsun” sloganı ile ümmet bayramlaşması programı düzenledi. Gazze için destek çağrısında bulunan platform üyeleri, İsrail için alınan ihracat kısıtlamasının kapsamının genişletilmesini istedi.

Başkan Alan: Bayramlar, birliğimizi daha da güçlendirmeli

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Başkan Doğan, Yurtbaşılı Vatandaşlarla Bayramlaştı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan belediye binasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Elazığ’da bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Ramazan Ayı, bugün tutulan son oruçla sona erdi.

Aktaş, Emniyet ve Jandarma ekipleri ile bir araya geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ile birlikte karakolları gezerek, Emniyet güçlerinin hem Polis Haftalarını hem de Bayramlarını kutladı

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı.

Başkan Alan: Bayramımız mübarek olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Hayırlı bayramlar

Hayırlı bayramlar