Bekir Pakdemirli Haberleri

Bekir Pakdemirli Haberleri

TİGEM'e 100 Daimi, 496 Geçici İşçi Alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne (TİGEM) 100 daimi, 496 geçici mevsimlik işçi alınacak.

Kayısı fiyatları açıklandı

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, kayısı fiyatlarını açıkladı.

Bakan Pakdemirli, hibe müjdesi verdi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük aile işletmeleri kapsamında gençlere ve kadın çiftçilere pozitif ayrımcılık yapmaya devam ettiklerini belirterek, hibe müjdesi verdi.

Yeni sezon üzüm alım fiyatı açıklandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Giresun’dan Manisa’da düzenlenen çekirdeksiz kuru üzüm açılış törenine canlı yayın ile katılarak, yeni sezon üzüm alım fiyatını açıkladı.

Üreticilere 651 Milyon Liralık Destek Ödemesi Başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat Baklagil, Dane Mısır Fark Ödemeleri ile Mazot Gübre Alan Bazlı Gelir Desteği, Zeytinyağı Fark Ödemesi Desteği ve Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği olarak 6 kalemde daha destek ödemelerinin başlayacağını duyurdu.

Tarım Sektöründeki Beklentiler Bakan'a İletildi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, tarım sektöründe Elazığ ilinin beklentilerini Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye iletti.

Elazığ Pilot İl Olsun

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Milli Emlak arazilerinin üreticilere verilmesi hususunda Elazığ'ın pilot il olması talebini Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'ye iletti. 

TKDK Elazığ'da Marka Oldu

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıkladığı yatırım paketinden Elazığ'ın en iyi şekilde faydalanacağını söyledi. 

Bakan Pakdemirli, il Müdürlerine Talimat Verdi

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 81 İl Müdürü ile 2. Telekonferans Toplantısını gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 Personel Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 153 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Bakanlar, Elazığ'ın basketbol takımı ile bir araya geldi

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası iç saha maçlarına Ankara'da çıkan B. Elazığ İl Özel İdare, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

Bakan Müjdeyi Verdi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı-II (IPARD) kapsamında üreticilere ve yatırımcılara 60 milyon euroluk hibe sundu. Bakan Bekir Pakdemirli, süs bitkileri, arıcılık ve kültür balıkçılığı sektörlerinin destekleneceğini açıkladı.

Bakan Pakdemirli'den mısır üreticilerine fiyat müjdesi

Elazığ'dan mısır üreticilerine müjde veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "TMO olarak yarından itibaren geçen yıl 760 liraya almış olduğumuz mısırımızı bu yıl 950 TL’ye almaya başlıyoruz" dedi.