Belediye Başkanları Haberleri

Belediye Başkanları Haberleri

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Başkan Alan: Sivrice turizm merkezi olma yolunda

ETSO Başkanı İdris Alan’ın Belediye Başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Alan,  Palu ve Kovancılar belediye başkanlarını ziyaret etti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Elazığ'da belde belediye başkanları belli oldu

Elazığ'ın belde belediye başkanları belli oldu.

Elazığ’da ilçe belediye başkanları belli oldu!

Bugün yapılan seçimlerde Elazığ'ın ilçe belediye başkanları belli oldu..

Erdoğan, 16’sı büyükşehir 47 adayını açıklıyor! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 16'sı büyükşehir ile 47 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ankara’da Turgut Altınok, İzmir'de Hamza Dağ, Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya'da Hakan Tütüncü isimleri kesinleşti. Depremden etkilenen illerin belediye başkanlarının hiçbirisi aday gösterilmedi. İşte il il belediye başkan adayları...

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve invelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları; Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri İle Belediye Başkanlarını Harput’ta Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Kalkınma Ajansı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Tunceli, Malatya, Bingöl Valileri ve Belediye Başkanlarını Harput’ta ağırladı.

Milletvekili Erol: Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcılarını karşıladı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün Malatya’da gerçekleştirdiği programlara eşlik ederek, Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarını karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Başkan Şerifoğulları hemen faaliyete geçirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında' belediye başkanlarına 'Su tüketim bedelindeki KDV oranından yüzde 7 indirim yapın' açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde sudaki KDV oranında yüzde 7 indirim yaptıklarını açıkladı.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı

Türkiye'nin genç belediye başkanlarından olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü binasının açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'ye yeni katılan 31 belediye başkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye yeni katılan belediye başkanları ile görüştü.

Elazığ'da iki belediye başkanı AK Parti'ye katıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı ve Erimli Belediye Başkanları AK Partiye geçti.

Türkiye'nin en genç başkanları Elazığ ve Niğde'den

Yerel seçimlerde Türkiye’nin en genç il belediye başkanları 39 yaşında seçimi kazanan Elazığ’dan Şahin Şerifoğulları, Niğde’den ise Emrah Özdemir oldu.