Belediye Personeli Haberleri

Belediye Personeli Haberleri

Elazığ Belediyesi çalışanlarına iletişim ve beşeri ilişkiler semineri

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber semineri verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden seminer

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “Oryantasyon ve Protokol Kuralları Eğitimi” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları’ndan bayram ziyaretleri 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri, Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği ve görev başında bulunan Belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Kalp krizi geçiren vatandaşı kalp masajı ile hayatta tutan belediye personeli İHA'ya konuştu

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura öderken kalp krizi geçiren kişi, Elazığ Belediyesi personelinin yaptığı kritik müdahaleyle kurtuldu. Kalp masajı yaparak bir kişinin hayata tutunmasını sağlayan Mahmut Demir, 'Bir hayat kurtarmak, bir dünyaya bedeldir' dedi.

Belediye personelinden hayat kurtaran müdahale

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura ödemek isteyen 80 yaşındaki bir kişi kalp krizi geçirdi. İki kez kalbi duran adam, burada çalışan personelin kalp masajı sayesinde hayata tutundu.

Elazığ'da belediye personeline Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi

Elazığ Belediyesi personellerine Kamu İhale Kanunu eğitimi verildi.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi

Türk Kızılay Elazığ Şubesi tarafından belediye personeline yönelik ilk yardım eğitimi ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Belediye personeline afet eğitimi semineri verildi

Elazığ Belediyesi ile Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından, Elazığ Belediyesi personeline afet eğitimi ve farkındalık semineri düzenlendi.

Elazığ'da belediye personeline afet eğitimi semineri

Elazığ Belediyesi ile Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından, belediye personeline afet eğitimi ve farkındalık semineri verildi.

Belediye Personeline KBRN Eğitimi Verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının Türkiye’de Afet Eğitim Yılı ilan edilmesi dolayısıyla Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Elazığ İl Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan çalışma kapsamında Elazığ Belediyesi çalışanlarına 'KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer) Risklerden Korunma Yönetimi, Yangın ile Şüpheli Posta' eğitimi verildi.

Ölüme terk edilen yavru köpekler, biberonla beslenmeye başlandı

Elazığ'ın Ağın ilçesinde bir kasa içerisinde ölüme terk edildiği yerde belediye personeli tarafından bulunarak koruma altına alınan 10 yavru köpek, şırınga ile süt verilerek beslenmeye başlandı.

Belediye Personelinden Sağlık Çalışanlarına Alkış Desteği

Elazığ Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede fedakârlıkla görev yapan sağlık çalışanlarına alkış desteği verdi.

Elazığ'da belediye personeline EBYS eğitimi

Elazığ Belediyesi personeline yönelik e-Belediye Bilgi Sistemi uygulaması ile ilgili Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) eğitimi verildi.

Belediye personeline KBRN eğitimi

Elazığ Belediyesi personeline 'Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer Risklerden Korunma Yönetimi ve Farkındalık (KBRN) ile Şüpheli Posta' eğitimi verildi.

Psikolojik tedavi gören şahıs belediye personelini 4 yerinden bıçakladı

Elazığ'da psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen şahıs, belediye personelini 4 yerinden bıçakladı.