Belediyespor Haberleri

Belediyespor Haberleri

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

Milletvekili Demirbağ, şampiyonu tebrik etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

ES Elazığspor'da Hasan Ekici seferberliği

ES Elazığspor'da, hafta sonu oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı öncesi sol bek Hasan Ekici maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

TFF 3. Lig: 23 Elazığ FK: 1 - A. Eynesil Belediyespor: 0

TFF 3. Lig 2. Grup 13. hafta maçında 23 Elazığ FK sahasında A. Eynesil Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

TKBL: Elazığ Basketbol: 89 - Antalya Güneşi: 64

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 9. haftasında Elazığ Basketbol, evinde Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK'yı farklı yendi.

Kadınlar Hentbol 1. Lig: Sivas Belediye: 25 - Elazığ SYSK: 25

Kadınlar Hentbol 1. Ligi A Grubu 5. hafta maçında Elazığ SYSK, deplasmanda Sivas Belediyespor'la 25-25 berabere kaldı.

Elazığ SYSK, Sivas Belediyespor'un konuğu

Kadınlar Hentbol 1. Ligi A Grubu 5. hafta maçında Elazığ SYSK, deplasmanda Sivas Belediyespor'la karşılaşacak.

PFDK'dan ES Elazığspor'a para cezası

Nevşehir Belediyespor'la oynanan TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçında çıkan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen ES Elazığspor'a toplamda 9 bin 900 lira para cezası verildi.

ES Elazığspor'a ceza kapıda

ES Elazığspor, Nevşehir Belediyespor ile oynanan TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçındaki olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

TFF 3. Lig: ES Elazığspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup 10. hafta maçında ES Elazığspor, sahasında Nevşehir Belediyespor'u 2-2 berabere kaldı.

Eyyüp Yıldırım: 'Biz her maça aynı hırs ve arzuyla hazırlanıyoruz'

Her maça aynı hırs ve arzuyla hazırlandıklarını belirten ES Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, Bu haftaki Nevşehir Belediyespor maçı da bizim için çok büyük önem arz ediyor. Takımımız çok iyi hazırlandı ve 3 puan için mücadelemizi yapacağız dedi.

ES Elazığspor'da 2 sakat, 1 cezalı, 1 belirsiz

ES Elazığspor'un hafta sonu Nevşehir Belediyespor'la oynayacağı maç öncesi 2 futbolcusu sakatlığı, 1 futbolcusu ise kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

ES Elazığspor - Nevşehir Belediyespor maçı biletleri satışta

TFF 3. Lig 1. Grubun 10. haftasında oynanacak olan ES Elazığspor-Nevşehir Belediyespor maçının biletleri satışa çıkarıldı.

Elazığ İl Özel İdare'den guard takviyesi

Elazığ İl Özel İdare, İzmit Belediyespor'dan guard Öykü Taşkın'la anlaşmaya vardı.

Gizem Özer Karadağ'da

Karadağ'ın Budva kentinde yapılacak olan Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası için Elazığ Belediyespor boksörü Gizem Özer, milli takım kafilesiyle Karadağ'a gitti.

Gizem Özer, dünya şampiyonu oldu

Elazığ Belediyespor ve Fırat Üniversitesi boksörü Gizem Özer, Samsun'da yapılan Üniversiteler Dünya Boks Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaştı.

ES Elazığspor'a 14 bin lira para cezası

ES Elazığspor kulübüne TFF 3. Lig 1. Grubun 1. haftasında oynanan 1954 Kelkit Belediyespor maçındaki olaylardan ötürü ihtar ve 14 bin lira para cezası kesildi.

ES Elazığspor, PFDK'ya sevk edildi

Sezonun ilk maçında 1954 Kelkit Belediyespor'u ağırlayan ES Elazığspor, iki eylemden ötürü Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Elazığspor'dan ilginç istatistik

Elazığspor, son 12 yıl içinde sezon açılışlarına kötü başlama geleneğini bu sezonda bozmadı ve ilk maçında Bergama Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Elazığ'da sezonun ilk maçına yoğun ilgi

ES Elazığspor'un, 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk ettiği TFF 3. Lig 1. Grup ilk hafta maçı tamamen dolu tribünler önünde oynandı.

TFF 3. Lig: ES Elazığspor: 0 - 1954 Kelkit Belediyespor: 0

TFF 3. Lig 1. Grup ilk hafta maçında ES Elazığspor, sahasında karşılaştığı 1954 Kelkit Belediyespor'la 0-0 berabere kaldı.

ES Elazığspor evinde başlayacak

TFF 3. Lig 1. Grubun 1. haftasında ES Elazığspor, 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

ES Elazığsporlu futbolculardan maça davet

TFF 3. Lig 1. Grup ilk haftasında 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk edecek olan ES Elazığspor'da futbolcular, taraftarları maça davet etti.

ES Elazığspor Başkanı Çayır: 'Lige kazanarak başlamak istiyoruz'

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk hafta 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk edecek olan ES Elazığspor'da Başkan Serkan Çayır, 3 puanla sezona başlama arzusunda olduklarını söyledi.

ES Elazığspor - 1954 Kelkit Belediyespor maçı biletleri satışta

ES Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup ilk haftasında oynanacak olan 1954 Kelkit Belediyespor maçı biletlerini satışa sundu.

Elazığspor kaybetti, Karakoçlar kazandı

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığspor son hazırlık maçında Karaköprü Belediyespor'a yenilirken, Elazığ Karakoçan FK ikinci hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Nahçivan'ı yendi.

Nisanur Yıldırım, Türkiye 3'üncüsü oldu

Kırıkkale'de yapılan Yıldız Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Elazığ Belediyespor boksörü Nisanur Yıldırım, 52 kiloda Türkiye 3'üncüsü oldu.

Gizem Özer'den bronz madalya

Elazığ Belediyespor'un milli boksörü Gizem Özer, Cezayir'de devam eden Akdeniz Oyunları'nı bronz madalyayla noktaladı.

Gizem, Cezayirli rakibi karşısında

Elazığ Belediyespor'un milli boksörü Gizem Özer, Cezayir'de devam eden Akdeniz Oyunları'nda perşembe günü yarı final maçına çıkacak.