Bıçaklandı Haberleri

Bıçaklandı Haberleri

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 18 yıllık cinayette vahşet adli tıp raporuna da yansıdı

Elazığ'da, 18 yıl önce kayıp ilanı verilen, aradan geçen zamana rağmen kendisinden hiçbir haber alınamamasının ardından polisin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda cinayete kurban gittiği belirlenen Ruhi Canpolat'ın öldürülmesine ilişkin adli tıp raporu ortaya çıktı. Olayda maktul Canpolat'ın önce bıçaklandığı ardından parçalara ayrılarak gömüldüğü ifade edildi.

Kız arkadaşını 10 bıçak darbesiyle öldürmüştü, ilk sözleri 'İstemeden yaptım' oldu

Elazığ'da Nisan ayında kız arkadaşını barakada öldüren zanlının ilk duruşması gerçekleşti. Duruşmada şahsın, ilk sözleri, Bilerek bıçaklamadım. Çıkan arbede sonucunda bıçaklandı. Çok pişmanım oldu.

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Elazığlı ailenin evinde misafir ettiği Japon turisti ziyaret etti

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken bıçaklandıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Shogan Kameda'yı, misafir olduğu evde ziyaret ederek moral verdi.

12 yıl önce dünya turuna çıkan Japon turist Elazığ'da bıçaklandı

Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Shogan Kameda, kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Turist Shogan Kameda, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bıçaklı ve sopalı kavgada baba oğul yaralandı

Elazığ'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada baba oğul yaralandı. 

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bir öğrenci bıçaklandı

Avcılar'da lise öğrencileri ile bir grup genç arasında 'kız meselesi' yüzünden tartışma çıktı. Okul çıkışına gelen grup ile lise öğrencilerinin kavgasında bir öğrenci karnından bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı.