Binali Yıldırım Haberleri

Binali Yıldırım Haberleri

Başkan Uslu müjdeyi verdi!

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2017 yılında Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ağın İlçesi’ne yaptırılma sözü verilen 10 yataklı entegre hastane yapım işinin 2023 yılı yatırım programlarına alındığını açıkladı. 

Demirci, Yıldırım’ı Elazığ’a davet etti

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. 

Bakanlar Soylu ve Koca ile Binali Yıldırım, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milletvekili Binali Yıldırım depremde iki binanın tamamen yıkıldığı Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki enkaz alanında incelemede bulunup, bilgi aldı.

Binali Yıldırım'ın 'Koltuk elden gitti' esprisi herkesi güldürdü

Fırat Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın, kredi affı sorusunu soran öğrenciye, 'Koltuk elden gitti, benim hükümetin bir üyesi olduğumu mu zannediyorsun' şeklinde esprili yanıt vermesi salonu kahkahaya boğdu.

TBMM eski Başkanı, son Başbakan Binali Yıldırım Elazığ'da

TBMM eski başkanı, son başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, partisinin il istişare toplantısına katılmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. 

Son Başbakan Elazığ'a geliyor

Türkiye'nin 27. ve son başbakanı, TBMM 28. Başkanı  ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, birtakım incelemelerde bulunmak ve programlara katılmak üzere 22 Aralık Pazar Günü Elazığ'a gelecek.

Polat ve Çevre Köyler Derneği'nden Binali Yıldırım'a destek

Elazığ'ın Maden İlçesi Polat ve Çevre Köyler Derneği (Polat Köyder), üyeleri İstanbul'da 7 bin civarında oyları olduğunu ve seçimlerde Binali Yıldırım'a destek verdiklerini bildirdi.