Bir Araya Geldi Haberleri

Bir Araya Geldi Haberleri

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sürsürü ve Abdullahpaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi.

İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984 – 1985 yılında mezun olan öğrenciler 39 yıl sonra 6. Kez bir araya geldiler. Gerçekleştirilen etkinlik ile eski arkadaşlar hasret giderdi ayrıca yitirdikleri arkadaşlarını dualarla yâd ettiler.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı

Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, olağanüstü genel kurul öncesi seçilen yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Elazığ, Başkan Şerifoğulları’nın yatırımları ile gelişimini sürdürecek

Depreme dayanıklı, modern ve yepyeni yaşam alanları oluşturarak şehri daha güvenli bir geleceğe taşımayı hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Şehrimizin geleceği adına son derece önemsediğimiz bu projemiz tamamlandığında, şehrimizin merkezi çok daha hızlı gelişmiş olacak.” dedi.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Elazığ'da işçiler geçinemiyoruz dedi!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Kara, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklaması çerçevesinde yaptığı açıklamada 'Yoksulluğa, hayat pahalılığına, vergide adaletsizliğe, esnek çalışmaya dur demek için bugün bir araya geldik. Bizler Türk-İş olarak yapmış olduğumuz eylem planlarımızı taleplerimiz karşılık bulana kadar paylaşacağız.' dedi.

Elazığ İl Yöneticileri Savunma Sanayi Başkanı ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Elâzığ İl Yöneticileri, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelerek Elâzığ’daki savunma sanayi yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Keleş, Mollakendi’de muhtarlarla buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Mollakendi’de düzenlenen toplantıda merkez ve çevre köylerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Keleş, Arıcak İlçesi’nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Maden’deki heyelan riski masaya yatırıldı

Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,Gürsel Erol ve Semih Işıkver, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya geldi. toplantıda Maden İlçesi’ndeki heyelan riski masaya yatırıldı.

YKS Türkiye Birincisi Arda Taşdemir, Müdür Yiğit İle Bir Araya Geldi

2024 YKS Türkiye Birincisi olan Arda Taşdemir Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Harput Der, Sevdamız Harput Dergisi için bir araya geldi

Harput Der, Sevdamız Harput Dergisi’nin ikinci sayısı için düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Maden’de temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesi programı kapsamında Gezin ve çevre köylerin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Bakan Güler ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’le bir araya gelerek, Elazığ’da devam eden Savunma Sanayi konularını istişare etti.

Cumhur İttifakı Milletvekilleri Ankara’da Maden ilçesini görüştü

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Maden’deki afete maruz bölge ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan ile bir araya geldi.

Erol, Maden’de vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Deniz ve Ormanoğlu, FÜ öğrencileriyle buluştu

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen iki ayrı konferansta Uzm. Dr. Psikiyatrist Ömer Deniz ve TEDx Konuşmacısı Eğitimci – Yazar Hacı Ormanoğlu öğrencilerle bir araya geldi.

Keleş, Ankara’ya giden Elazığlı öğrencilerle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ankara’da düzenlenen Sergisi’ne katılan Elazığlı Öğrenciler ile bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

ELBİRFED, Milletvekili Açıkkapı ile bir araya geldi

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ile buluştu.

Yaşar, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geldi

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile bir araya gelerek Türkiye ve Elazığ gündemine dair bir görüşme gerçekleştirdi.

Elazığlı eğitimciler İstanbul’da bir araya geldi

ELFED’in geleneksel meslek grupları toplantısının ikincisini İstanbul’daki Elazığlı Eğitimciler için düzenledi.

Keleş: Hemşehrilerimizin sevgisi hizmet azmimizi artırıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen "Hemşehrilerimiz ile Buluşma" programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi

Yıldırım, Sevgi Evlerinde kalan çocukların bayramını kutladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Aktaş, Emniyet ve Jandarma ekipleri ile bir araya geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ile birlikte karakolları gezerek, Emniyet güçlerinin hem Polis Haftalarını hem de Bayramlarını kutladı

Elazığ Barosu, Avukatlar Günü’nde iftarda buluştu 

Elazığ Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü’nde meslektaşlarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe alınan karar ile baronun hizmet binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını açıkladı. 

Başkan Alan, mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 43 mahalle muhtarıyla  iftar programında bir araya geldi. 

Milletvekili Erol, Kapalı Çarşı esnafıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.