Bir Kişi Haberleri

Bir Kişi Haberleri

Rekorların ve ilklerin siyasetçisi Erol, TBMM’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Elazığ’dan seçildiği günden bugüne kadar şehrin sesi olma görevini üstlenen, kentte oluşması muhtemel mağduriyetlerin, hak kayıplarının, yanlış ve hataları uygulamaların, plansızlığın, bir kişi veya kesime uygulanacak ayrıcalıkların ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla gece gündüz demeden görev yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  28. Dönemde de Meclis’e damga vurmaya devam ediyor.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban: GENÇLERİN MECLİSTE SESİ OLACAĞIM

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “gençlerin mecliste sesi olmak isteyen bir kişi olarak, öncelikle gençlerin sorunlarını ve taleplerini iyi anlıyorum. İlk fırsatta Gençlerin eğitim, işsizlik, barınma, sağlık gibi konularda yaşadıkları sorunlar ve beklentileri mecliste dile getirip ve çözüm önerileri sunacağım.” dedi.

Elazığ'da yaralı kızıl şahin koruma altına alındı

Elazığ'da bir kişi tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, Doğu Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

İpe bağlayıp aracın arkasından koşturdukları köpeğe eziyet ettiler

Elazığ'da bir kişi, araçtan sarkıttığı ipe bağladığı köpeğe eziyet etti. HAYDİ ekipleri tarafından şahsa trafiği tehlikeye atmak ve hayvan koruma kanununa muhalefetten 2 bin 239 lira para cezası kesildi.

Elazığ'da yangın: 1 yaralı

Elazığ'ın Keban ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi yaralandı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kalp krizi geçiren vatandaşı kalp masajı ile hayatta tutan belediye personeli İHA'ya konuştu

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura öderken kalp krizi geçiren kişi, Elazığ Belediyesi personelinin yaptığı kritik müdahaleyle kurtuldu. Kalp masajı yaparak bir kişinin hayata tutunmasını sağlayan Mahmut Demir, 'Bir hayat kurtarmak, bir dünyaya bedeldir' dedi.

Belediye personelinden hayat kurtaran müdahale

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura ödemek isteyen 80 yaşındaki bir kişi kalp krizi geçirdi. İki kez kalbi duran adam, burada çalışan personelin kalp masajı sayesinde hayata tutundu.

Elazığ'da 90 yaşındaki adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Elazığ'da 90 yaşındaki bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Oğlunun düğününde, eşini öldürüp kızını yaraladı

Elazığ'da bir kişi, oğlunun düğününde salona gelerek boşanma aşamasındaki eşinin kafasına sıkıp öldürdü, kızını da bacağından yaraladı.

Elazığ'da vahşet: Saatlerce işkence ettiği kadını öldürüp cesedini çöp toplama merkezi yakınına attı

Elazığ'da bir kişi, iddiaya göre arkadaşı olduğu kadını işkence edip öldürdükten sonra cesedi yol kenarında bulunan çöp toplama merkezi yakınına attı. Zanlı ve yardım ettiği belirlenen bir kişi daha Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma dedektifleri ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Gözünü taşla yaralayan adamı tüfekle vurdu

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir kişi, kendisini gözünden taşla yaralayan şahsı silahla vurarak yaraladı.

Nedenini kimse anlayamadı, önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı

Elazığ'da bir kişi, yolda ilerlerken önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı. 5 farklı dükkanın camına zarar veren şahıs, tepkilere rağmen hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

Elazığ'da tekne battı: Tekneyle birlikte suda kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor

Elazığ'da Keban Barajında balıkçı teknesi battı. Bir kişi kendi çabalarıyla kurtulurken tekneye beraber suya gömülen diğer şahsı kurtarma çalışmaları sürüyor.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi

Elazığ'da İzzetpaşa Mahallesi'nde market işleten bir kişi, dükkandan alışveriş yapan vatandaşlara bıçakla saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Elazığ'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Elazığ'da düdüklü tencere bomba gibi patladı: 1 yaralı

Elazığ'da, bir evde ateş üstünde olan düdüklü tencere bomba gibi patladı. Olayda bir kişi yaralandı.

'Beynimdeki çipi çıkart' deyip doktora silah çekerek darp etti

Elazığ'da bulunan Mediline Hastanesinde noröloji uzmanı Dr. Oktay Kapan, şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir kişi tarafından önce silahla tehdit edilip ardından darp edildi. Zanlının Beynimdeki çipi çıkart, takip ediliyorum dediği kaydedildi.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Elazığ'da iki otomobil çarpıştı biri ters döndü: 1 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç ters döndü. Kazada bir kişi yaralandı.

Çalınan kedisini bulmak için dedektif gibi iz sürdü, gelen mesajla mutluluktan havalara uçtu

Elazığ'da kedisi çalınan bir kişi, dedektif gibi iz sürüp güvenlik kameralarını inceleyerek kedisini bulmaya çalıştı. Önceki gün telefonuna gelen bir mesajla heyecanlanan hayvan sever, belirtilen adrese gittiğinde çalınan kedisine kavuştu.

Elazığ'da kamyonet yayaya çarptı: 1 yaralı

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.

Dağda bulduğu 3 metrelik yılanı önce sevdi, sonra tekrar doğaya bıraktı

Elazığ'da bir kişi dağlık alanda gördüğü yaklaşık 3 metrelik yılanı yakaladıktan sonra sevdi, daha sonra doğaya tekrar bıraktı.

Fırtına ağacı devirdi: 1 yaralı

Elazığ'da etkili olan fırtına sonrasında ağaç devrildi. Ağacın altında kalarak yaralanan bir kişi tedavi altına alındı.

Elazığ'da 1 kişiyi yaralayan şüpheli yakalandı

Elazığ'da silahlı kavgada bir kişiyi yaralayan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü ise spiker gibi anlattı

Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.

Elazığ'da uyuşturucu taciri yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir kişi yakalandı.

Telefondaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Elazığ'da telefonda küfürleşen ve ardından buluşan grup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Palu'da uyuşturucu operasyonu

Elazığ'ın Palu ilçesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da silahla yaralama

Elazığ'da bir kişi, silahla vurularak yaralandı.

Polis kapıdan, itfaiye ekipleri pencereden girerek kurtardı

Elazığ'da bir kişi, arkadaşlarına 'İntihar edeceğim' mesajı gönderdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri kapıdan, itfaiye ekipleri de pencereden girerek şahsın intihar etmesini önledi.