Bir Yıllık Haberleri

Bir Yıllık Haberleri

Keleş: Deprem sonrası çiftçiye yapılan destekler etkili bir müdahaledir 

6 Şubat depreminin ardından çiftçilere yönelik desteklerin arttığını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı çiftçi sayısının bir yıllık sürede, 15 binden 746'dan 16 bin 779'a yükselmiş olmasının tarım sektöründeki büyümeyi gösterdiğini ifade etti. 

Güneş altında mesai zorlu ama hasat 'tatlı'

Elazığ'da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, arıcıların maske içerisinde zorlu mesaisi sürüyor. Tatlı bir hasat için güneşin alında alın teri döken arıcılar, bir yıllık emekleri için yoğun mesai harcıyor.

Op. Dr. Erol: 'Obezite ve metabolik cerrahi ameliyatı geçiren hastaların ilk bir yıl kesinlikle oruç tutmalarını önermiyoruz'

Obezite ve metabolik cerrahi ameliyatları geçiren hastalarının Ramazan ayında iftarla sahur arası kısa sürede yeterli miktarda beslenemeyecekleri için oruç tutmalarını önermeyen obezite ve metabolik cerrahi uzmanı Op. Dr. Fatih Erol, 'İlk bir yıllık süreçte yeterli beslenme programına geçmiş hastalarımızın bile iftarla sahur arası kısıtlı sürede beslenmeleri yeterli değil. Haliyle obezite ameliyatı geçiren hastalar sıkıntı yaşamamaları için ilk bir yıl kesinlikle oruç tutmalarını önermiyoruz' dedi.

Başkan Şerifoğulları'nın bir yıllık hizmetleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmette 1. yılını geride bıraktı.