Birinci Sınıf Haberleri

Birinci Sınıf Haberleri

İHA'nın haberi ses getirdi, Feride okuluna kavuştu

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamamıştı. Yapılan haberin ardından harekete geçen yetkililerin sorunu gidermesiyle Uçar, okuluna kavuştu.

3 kilometrelik fark bir kızın eğitim hayatına mal oldu

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamadı. Aynı evdeki kız kardeşini her gün servise bindirip Baskil ilçesine gönderen Uçar, okumak istediğini belirterek yetkililerden sorunun çözülmesini istedi.

Fırat Üniversitesinde oryantasyon programı düzenlendi

Fırat Üniversitesi'nde birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

FÜ Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini giydi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giyerek hekimlik yolunda ilk adımlarını attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. İlkokul birinci sınıfların yanı sıra ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflarda da yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. Bunlara ilave olarak ortaokul sekizinci ve lise 12. sınıflarda da yine belirlenen kurallar dahilinde yüz yüze eğitime geçilecek' dedi.

Elazığ'da Anaokulu ve İlkokul Birinci Sınıflarda Yüz Yüze Eğitim Başladı

Elazığ'da 187 ilkokulda 8 Bin 765 birinci sınıf öğrencisi ile 85 Anaokulunda 5 bin anaokulu öğrencisi olmak üzere toplam 272 okulda 13 Bin 765 öğrenci yüz yüze eğitime başladı.

Birinci sınıf öğrencileri, şehir turu ve mehteranla okula 'Merhaba' dedi

Elazığ'da ilkokula başlayacak olan çocuklar için hazırlanan 1'inciler projesi kapsamında süslenen servis araçlarıyla şehir turu atıldı, mehteran gösterisi izlendi.

7 yaşında ilk karne heyecanını evinde yaşadı

Elazığ'da evde eğitim alan 7 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi, serebral palsi (SP) hastası Buğrahan Özçelik, ilk karne heyecanını yaşadı.