Bitirdi Haberleri

Bitirdi Haberleri

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi. 

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

HD Elazığ Karakoçan FK, ligi 11. bitirdi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden HD Elazığ Karakoçan FK, son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı 68 Aksaray Belediyespor'a 90+5. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu ve grubunu 11. sırada tamamladı.

Elazığ Yolspor, ikinci bitirdi

Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Yolspor, son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Dersimspor'u 6-2 yenerek grubunu 2. sırada tamamladı.

Fırat Üniversitesi, 43 puanla bitirdi

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'ta normal sezonun son maçında 12 Bingölspor'u konuk eden Fırat Üniversitesi GSK, rakibini 1-0 mağlup ederek grubunu 43 puanla lider olarak tamamladı.

Karakoçan'da spor tesisleri yenilendi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karakoçan ilçesindeki spor tesislerinin bakım onarım çalışmalarını bitirdi.

78 yaşında üçüncü üniversitesini bitirdi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminin sunduğu büyük olanak sayesinde Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programından 2018 yılında mezun olan 78 yaşındaki emekli Kimya Öğretmeni Orhan Adıgüzel, bir hayalini daha gerçekleştirdi.

7 Üniversite Bitirdi, 8'inciye Hazırlanıyor

Elazığ'da bir kamu kuruluşunda çalışan Abdullah Yalınkılıç, 18 yılda 7 üniversite bitirdi. Okuma sevdasını yaşamının merkezine alan Yalınkılıç, 8. üniversiteyi okumaya hazırlanıyor.

38 yaşında 3'üncü üniversitesini okuyor

Elazığ'da 38 yaşındaki Habibe Oğuz, 2 üniversite bitirdikten sonra girdiği sınavla Fırat Üniversitesi Gazetecilik bölümünü kazarak eğitim hayatına devam ederek okuma azmiyle dikkat çekiyor. Şu anda 2'inci sınıfta olan Oğuz, eğitimini tamamlayıp iyi bir akademisyen olmanın planını yapıyor.

28 madalyalı şampiyon üniversiteyi bitirdi, yumurta satarak ailesine destek oluyor

Türkiye'nin üç büyük atletizm kulübünde forma giyen ve 28 madalya kazanan üniversite mezunu 22 yaşındaki Nihat Tokmak, maddi sıkıntılardan dolayı ailesine bakmak için aktif sporculuk kariyerini sonlandırıp pazarlarda yumurta satmaya başladı. Fırsat buldukça antrenman da yapan ve yumurta satarak üniversiteyi de bitiren genç sporcu, 2020 Survivor'a katılıp yarışmak istiyor.

Fenerbahçe ilk yarıda işi bitirdi

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Akhisarspor’u konuk etti. Mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Akhisarspor aldığı bu mağlubiyetle Süper Lig’e veda etti.