Bodrum Haberleri

Bodrum Haberleri

Evinin bodrumunda kendini ateşe veren kadını komşuları söndürdü

Elazığ'da evinin bodrum katında kendini yakan kadın, komşuları tarafından söndürüldü. Yaralanan kadın, tedavi altına alındı.

Elazığ'da ev yangını

Elazığ'da 5 katlı binanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Elazığ'da ev yangını: 6 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı

Elazığ'da bir evin bodrum katında çıkan yangında mahsur kalan 1'i bebek 6 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken yangın sonrası bina sakinleri arasında kavga çıktı. Polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda 1 kişi gözaltına alındı.

Elazığ'da patlayan boru nedeni ile evleri su bastı

Elazığ'da patlayan boru nedeniyle bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

2. Lig: Elazığspor: 4 - Bodrumspor: 3

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 34. haftasında TY Elazığspor, sahasında Bodrumspor'u 4-3 mağlup etti.

Hasarlı binanın bodrum katı yandı

Elazığ'da depremde hasar alarak boşaltılan bir binanın bodrum katında yangın çıktı, itfaiye ekipleri söndürdü.

İçişleri Bakanı Soylu'dan kira tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bazı yerler var kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de bir polisimiz Bodrum'da kiralık ev bulsun parayla bakalım' dedi.

Bodrum'da ortalık savaş alanına döndü; 3 kişi yaralandı

Bodrum'da 2 otomobilin karıştığı kazada, 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası ise ortalık savsş alanına döndü.

Mega yatı gören dönüp bir daha baktı

Dünya'nın en uzun yatlarından biri olan Scheherazade isimli ultra lüks mega yat Bodrum'a demir attı. Uzunluğu 140 metre olan yata bakan dönüp bir daha baktı.

Bodrum katta çıkan yangın korkuttu

Elazığ'da bir apartmanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, dairelere sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bodrum iki tır dolusu yardım malzemesini Elazığ’a uğurladı

Bodrum, Elazığ için tek yürek oldu. Bodrum Belediyesi'nin depremden etkilenen Elazığ ve Malatya için başlattığı insani yardım kampanyası Bodrum halkını seferber etti.

Bodrum’da Kasım ayında deniz keyfi

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, Bodrum'da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Pastırma sıcaklarıyla beraber gelen sarı yaz nedeniyle ilçede bulunan yerli, yabancı turistler ve Bodrumlular Kasım ayında denizin keyfini doyasıya çıkardı.

Elazığspor 19 futbolcuyla Bodrum'a gitti

Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 8. Haftası'nda deplasmanda Bodrumspor'la oynayacağı maç için Muğla'ya gitti.

Evinin bodrumunu adeta müzeye çevirdi

Elazığ Ağın ilçesinde yaşayan 75 yaşındaki Hüsamettin Ergül, emekli olduktan sonra topladığı eski eşya, fosil ve değişik taşlarla evinin bodrum katını adeta müzeye çevirdi.

Bodrum’da başlayan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor

Bodrum'a bağlı Gürece Mahallesi Mandıra Tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Rüzgarında etkisiyle hızla büyüyen ve yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Apartman havalandırma boşluğunda erkek cesedi bulundu

Samsun'da bir apartmanın bodrum havalandırma boşluğunda erkek cesedi bulundu.

Meteorolojiden kritik uyarı; Hastalar, çocuklar ve yaşlılar dışarı çıkmasın

Ramazan bayramına 1 hafta kala Bodrum'da hava sıcaklığı 30 dereceye kadar yükseleceği Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden tarafından açıklandı. Bodrum başta olmak üzere tüm Ege sahillerinde sıcaklıkların 5 ila10 derece arasından artacağı öğrenildi.

Ünlü sunucu Bodrum’da dünya evine girdi

İzmir Foça'da yaşayan ünlü TV programcısı ve sunucu Hakan Doğanay, Çiğli Bilsem Müdürü Gözde Uprak ile Bodrum'da dünya evine girdi. Otelde gerçekleştirilen nikahta davetliler, Küba Karnavalı'nda sahne alan Hakan Doğanay ile eğlendikleri sırada yapılan anonsla çiftin evleneceklerini öğrendi.

Bakan Yardımcısı Alparslan: 2023 hedefimiz 70 milyon turist

Bodrum Kalesi'nin ilk etap açılışını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan yaptı. Yıllardır süren restorasyon çalışmaları nedeniyle kapalı olan kale yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açıldı. Alpaslan, 2023 hedeflerinin 70 milyon turist, 70 milyar dolar gelir elde etmek olduğunu açıkladı.

Bodrumlarından su çıkan aile şaşkına döndü

Elazığ’da bir mahallede geçen yıl içmeye su bulamayan ve ağaçları kuruyan aile, şimdi evinin bodrumundan kendiliğinden çıkan su ile şaşkınlık yaşadı.