Boşanma Haberleri

Boşanma Haberleri

Elazığ’ın 2022 yılı evlenme ve boşanma istatistikleri açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılına dair evlenme ve boşanma oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da 3 bin 965 kişi evlenirken bin 7 kişi ise boşandı.

Oğlunun düğününde, eşini öldürüp kızını yaraladı

Elazığ'da bir kişi, oğlunun düğününde salona gelerek boşanma aşamasındaki eşinin kafasına sıkıp öldürdü, kızını da bacağından yaraladı.

İsim benzerliği ev sahibi yaptı, durumu boşanma davasında fark etti

Elazığ'da yaşayan Hasan Yıldırım, eşiyle boşanma davası sürecinde mala konan tedbir sonucunda üzerinde bir evin daha olduğunu öğrendi. Tapuya giderek durumu araştıran ve isim benzerliğinden dolayı başka birinin evinin üzerine yapıldığını gören Yıldırım, yaklaşık 2 sene uğraşmasının ardından Almanya'da yaşayan adaşına ulaşarak evi devretti.

Eşini öldürmüştü, cezai ehliyet durumu için İstanbul'a sevk edildi

Elazığ'da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını keserek öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlının cezai ehliyeti olup olmadığının öğrenilmesi için mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesine sevk etti.

Karısını öldürmüştü: Cinayetten önce evin kapısına bıçakla 'Sonunuz geldi', 'Ölün' yazdığı iddia edildi

Elazığ'da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlının cinayeti işlemeden önce kayınvalidesinin evinin kapısına bıçakla 'Sonunuz geldi', 'Ölün' yazılarını yazdığı iddia edildi.

2 buçuk yıldır boşanma davası süren baba, çocuklarını icra yoluyla görebiliyor

Elazığ'da eşi ile 2 buçuk yıldır boşanma aşamasında olan ve bu süre zarfında çocuklarını sadece 2 kez icra yoluyla görebilen baba, yetkililerden evlatlarına kavuşmak için yardım bekliyor.

Karısını öldürmeden önce Google'den cezaları aratmış

Elazığ'da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlının cinayeti işlemeden 3 ay önce internet üzerindeki arama motorundan 'Şizofren nedir', 'Aldatan eşini öldürmek cezası', 'Aldatma mesajları' ve 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramalarını yaptığı ortaya çıktı. Cani kocanın ayrıca 112 sağlık ekibi kılığında kayınvalidesinin evine girdiği belirlendi.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Kadın Cinayetleri Asla Kabul Edilemez

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’da bir kadının boşanmak istediği eşi tarafından öldürülmesi, kadının annesinin de yaralanması olayı üzerine bir açıklama yaptı.

Eşini 15 yerinden bıçaklayan sanık “Bilinçli olarak yapmadım, şuurumu kaybetmiştim”

Eskişehir'de boşanma aşamasında olduğu eşini 15 yerinden bıçaklayan Harun S. dava duruşmasındaki savunmasında, 'Bilinçli olarak yapmadım. Şuurumu kaybetmiştim' dedi.

Boşanma aşamasındaki eşini vuran koca tutuklandı

Elazığ'da boşanma aşamasındaki eşine penceren ateş açarak ağır yaralayan koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boşanma aşamasındaki eşini vuran koca, yakalandı

Elazığ'da boşanma aşamasındaki eşine penceren ateş açarak ağır yaralayan koca, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Boşanma aşamasındaki eşine penceren kurşun yağdırdı

Elazığ'da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu karısını, pencereden ateş ederek ağır yaraladı.

Antalya’da koca dehşeti

Antalya'da boşanmak isteyen ve yaklaşık 5 aydır ayrı yaşadığı karısını eve çağıran adam, eşinin karnına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde bekleyen kocayı gözaltına aldı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Tülin Şahin anne oluyor

Eski eşi Mehmet Özer'den boşanmasının ardından Pedro de Noronha ile hayatını birleştiren Tülin Şahin anne oluyor.