Buldu Haberleri

Buldu Haberleri

Erol: Biz başaracağız, Elazığ Belediyesi'ni alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un proje tanıtım toplantısında yaptığı ve konuşma büyük karşılık buldu.

AK Parti’de meraklı bekleyiş son buldu! Bir belde hariç adaylar açıklandı

Ak Parti'de merakla beklenen ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu.

BAŞKAN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE DEĞER KATAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. 6 yıllık görev diliminde beldeye değer katan birçok projenin hayat bulduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti.

Arsalara dudak uçurtan teklifler 

Akçakiraz Belediyesi TOKİ’den satın aldığı arsanın satış ihalesi yoğun ilgi görüyor. İhalede 531 metre karelik arsa 212 bin muhammen bedelle satışa sunuldu, 970 bin lira ile alıcı buldu.

BAŞKAN YASİN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE HİZMET ETMEK BİZLER İÇİN ONURDUR

Elazığ’ın hızla gelişen beldesi Yurtbaşı’nda belediye hizmetleri göz dolduruyor. Belde sakinleri için gecesini gündüzüne katan Başkan Yasin Yılmaz, söz verdikleri projelerin bir bir hayat bulduğunu belirterek bundan sonra da aynı azim ve heyecanla çalışacaklarını kaydetti.

Kent-Köy Yaşam Alanı, vatandaşların vazgeçilmezi oldu

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

Başkan Şerifoğulları’na, gurbetçi vatandaşlardan teşekkür

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler vatandaşlardan büyük beğeni kazanıyor. Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçiler memleketleri Elazığ’a geldiklerinde her geçen gün farklı bir projenin hayat bulduğunu ifade ediyorlar.

Başkan Bahçeci: Zorunlu emeklilik son buldu 

HAK-İŞ Konfederasyonu İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci 696 sayılı KHK ile kadroya geçirilen işçilerin zorunlu emekli edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Şahin Başkanın söz verdiği projeler hayat buldu

Göreve geldiği günden bugüne söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kamuoyunun takdirini topluyor.

Kömürlüğe giren anne kahroldu, oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı

Elazığ'da kömürlüğe giren anne, oğlunu tavana iple asılı halde buldu. Kadın baygınlık geçirirken, ölümü şüpheli bulan ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

Eksi 3 derecede bulduğu 7 yavru köpeği evine getirip, sobanın önünde biberonla beslemeye başladı

Elazığ'da hayvansever Murat Gündüz, arazide donmak üzereyken bulduğu yeni doğmuş 7 köpek yavrusunu sobanın önünde, özel mama koyduğu biberonla besliyor. Soğuk havaların arttığı ve sokak hayvanlarının şiddet gördüğü bu günlerde hayvan dostu Gündüz, örnek davranışı ile yürekleri ısıttı.

Murat Nehri kıyısında gezerken 'göktaşı' buldu

Elazığ'da yaşayan Hüseyin Özdemir, Murat Nehri kıyısında gezerken bulduğu taşın göktaşı olduğunu iddia ederek değerlendirilmesini istedi.

Elazığ'da jandarma kaybolan hayvanları dron ile buldu

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde ağıldan çıkarak kaybolan 230 küçükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin hem karadan hem de dron ile havadan yaptığı geniş çaplı çalışma ile bulunarak sahibine teslim edildi.

Doğa yürüyüşü sırasında bitkin düşen akbaba buldular

Elazığ'da doğa yürüyüşü için tarihi Harput Mahallesi'ne keşif turuna çıkan bir grup arkadaş, bitkin halde bir akbaba buldu.

Ailece Türkiye'yi gezdiler şimdi sıra dünya turunda

Elazığ'da yaşayan Demir ailesi, 6 yıl önce başladıkları Türkiye turunu tamamlayarak bütün illeri görme imkanı buldu. Demir ailesinin şimdiki hedefi ise dünya turuna çıkmak.

Elazığda örnek davranış, döviz dolu çantayı sahibine teslim etti

Elazığ'da oto yıkamacıda çalışan işçi, aracın içerinde bulduğu döviz dolu çantayı sahibe teslim etti.

Ukrayna'dan gelen Ahıska Türkü şifayı Elazığ'da buldu

Ukrayna'daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ'a getirilen Ahıska Türkü, şifayı Fethi Sekin Şehir Hastanesinde buldu.

Aksaray Gençlikspor, golcüsünü buldu

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Aksaray Gençlikspor, son olarak Elazığ Yolspor'da forma giyen golcü oyuncu Burakhan Cevher'i renklerine bağladı.

Hazırlık maçı: ES Elazığspor: 3 - Artvin Hopaspor: 0

ES Elazığspor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında TFF 3. Lig ekibi Artvin Hopaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi.

Fırıncıların sıcakta ekmek mücadelesi: Dışarısı 40, içerisi 100 derece

Hava sıcaklığının gün içerisinde 40 dereceyi bulduğu Elazığ'da fırıncılar, ekmek mücadelesini sürdürüyor. Ocak başının yaklaşık 100 dereceyi bulduğunu dile getiren fırıncılar, yaz aylarında mutlaka kilo verdiklerini ifade etti.

Ankara'dan gelen gençler Elazığ'ı gezdi

Ankara'dan Elazığ'a 'Biz Bir Takımız' projesi çerçevesinde gelen gençler, şehri gezerek kültürünü tanıma fırsatı buldu.

Yolda buldukları yaralı Ebabil kuşunu tedavi edip HAYDİ ekiplerine teslim ettiler

Elazığ'da yolda buldukları yaralı kuşu önce evlerine götürerek tedavi eden Ferhat Adıyaman, ardından HAYDİ ekiplerine teslim etti.

Yön bulduran 'Obo' geleneğinin yaşatılması için yarışma düzenlendi

Elazığ'ın Keban ilçesinde 'kulluk' olarak adlandırılan ve yön bulmaya yardımcı olan 'Obo' geleneği yaşatılmaya çalışılıyor. Bu çerçevede düzenlenen

Elazığ İl Özel İdare yerli pivotunu buldu

Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı, dış transfer çalışmalarında 7. imzasını attırarak pivot Niray Sena Aral'ı kadrosuna kattı.

Dağda bulduğu 3 metrelik yılanı önce sevdi, sonra tekrar doğaya bıraktı

Elazığ'da bir kişi dağlık alanda gördüğü yaklaşık 3 metrelik yılanı yakaladıktan sonra sevdi, daha sonra doğaya tekrar bıraktı.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 20 yaşındaki gencin cansız bedeni tarihi Harput Mahallesi'nde ağaca asılı halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

Irak'ta bulamadığı şifayı Elazığ'da buldu

Kuzey Irak'ta yaşayan Hardam İbrahim Sofi, anevrizmasında bulunan baloncuklaşmadan dolayı ülkesindeki farklı hastanelere gitti fakat bir sonuç alamadı. Tavsiye üzerine Medical Park Elazığ Hastanesine gelen Sofi, burada dünyada nadir, Elazığ'da ise ilk defa gerçekleştirilen anjiyografik yöntemi ile ameliyat edilerek sağlığına kavuştu.

Susuzluktan bitkin düşen kaplumbağaya eliyle su içirdi

Elazığ'da tarlarda susuzluktan bitkin halde bulduğu kaplumbağaya su içeren vatandaş, yürekleri ısıttı.

76 yaşındaki Akif Amca, yavru kargayı bebek gibi besliyor

Elazığ'da yaşayan 76 yaşındaki Akif Aydın, yaralı halde bulduğu yavru kargayı bebek gibi besleyerek sağlığına kavuşması için ona gözü gibi bakıyor.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 19 yaşındaki genç kız, inşaat halindeki 18 katlı katlı binanın önünde ölü bulundu. Polis ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.