Bulgaristan Haberleri

Bulgaristan Haberleri

Gülse Polat, Avrupa 2. oldu

Milli taekwondocu Gülse Polat, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda 2. oldu.

Bulgaristan’daki orman yangını Türkiye sınırına ulaştı

Bulgaristan sınırında çıkan orman yangını dört gündür söndürülemezken alevler Türkiye sınırında 30 kilometre uzunluğunda devam ediyor. Edirne Valiliği, Yangın sınırımıza ulaştı ancak topraklarımıza sıçraması engellendi açıklamasında bulundu.

Bulgaristan'da protestocular Türkiye sınırına yakın yolu trafiğe kapattı

Bulgaristan'da yaklaşık bir aydır devam eden hükümet karşıtı protestolarda göstericiler, Türkiye sınırına 4 kilometre kala yolu çift taraflı araç trafiğine kapattı.

Gülse Polat'ın hedefi Dünya şampiyonluğu

Tekvandoda 7 yıl içerisinde önemli bir gelişme gösteren 18 yaşındaki Gülse Polat, Bulgaristan'da yapılan Balkan Şampiyonası'nda rakiplerinin hepsini Nakavatla yenerek şampiyon olup altın madalya kazandı. Genç sporcu, kendisine önce Avrupa ardından da Dünya şampiyonluğunu hedef olarak koydu.

Kick Boksçu Gizem'in yeni hedefi, Avrupa şampiyonluğu

Kick Boks'ta Türkiye Şampiyonluğu'nun ardından Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda da madalya kazanmak isteyen 18 yaşındaki Elazığlı sporcu Gizem Özer, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Trump’tan Bulgaristan’a Irak asıllı elçi

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Bulgaristan'a Irak asıllı bir kadın olan Herro Mustafa'yı aday gösterme niyetinde olduğunu söylediğini açıkladı.

Sarar Holding soyguncuları yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sarar Holding soyguncularının Bulgaristan sınırında yakalandığını açıkladı. Soylu, 'Kimliklerini tespit ettik. Sınırımızdan Bulgaristan'a çıkar çıkmaz bunları yakalattırdık' dedi.