Bürokrasi Haberleri

Bürokrasi Haberleri

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Çemişgezek-Pertek Köprüsü sözüm olsun

Elazığ’da yaşayan Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver salonu dolduran yüzlerce coşkulu vatandaşa seslendi; “23 madden oluşan Halk Sözleşmemizde yer alan Çemişgezek-Pertek Köprüsü’nü 14 mayıs sonrasında bu şehre kazandırmak benim bu salonda sizlere sözüm olsun. Sizler bu şehirde bir vekil çıkaracak nüfusa sahipken, siyasi ve bürokrasideki yalnızlığınıza son vereceğim” ifadelerinde bulundu.

Işıkver: Vatandaşı Pinpon Topuna Çevirdik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ'da deprem mağdurlarının sorunlarının çözümü noktasında birtakım eksiklikler yaşandığını ifade ederek, bu noktada yerel siyasetin ve yerel bürokrasinin yeterince çalışmadığını söyledi.

MHP İl Başkanından Deprem Konutlarına İlişkin Dikkat Çeken Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ'da yapımına başlanan deprem konutlarının tamamının kış mevsimine yetişmeyeceğini söyledi.

Milletvekili Demirbağ: Kralı Gelse Alamaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirdağ, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sunduğu Gündem Programında Elazığ ve Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gürsel Erol, "Elazığ'da gelenek ve bürokrasi ayaklar altına alınmıştır"

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın, "Özel idare genel sekreterinin görevden alınmasını Vali beyin ve 4 vekilin ortak kararıdır" sözüne karşılık önemli açıklamalarda bulundu.