Bürokrat Haberleri

Bürokrat Haberleri

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Elâzığ’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

İLBANK Bölge Müdürlüğü’ne Elazığlı bürokrat

İLBANK Bölge Müdürlüğü'ne Elazığlı Mehmet Mücahit Başkıran atandı. 

Necati Çetinkaya Elazığ’a geldi 

AK Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Çetinkaya ve Bürokrat - Eğitimci -Yazar Ahmet Balıbey bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.   

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’ndan Milletvekili Erol’a cevap 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratlarının katılması ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Milletvekili Erol’a iddialarının üzerine cevap verdi. 

Erol: Bürokratların bu tavrı kabul edilebilir bir durum değil 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti Elazığ Kadın Kolları’nın etkinliğine il bürokratların katılmasının doğru olmadığı gibi kabul edilebilir bir durumda olmadığını ifade etti. 

Erol: Valilik ve ilin bürokratlarına büyük görev düşüyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ağır hasarlı binaların yıkımında Çevre, şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘Binaların yıkılması hakkında yönetmeliğe’ uyulmadığını dile getirdi. 

Eximbank Uygulama ve Süreçleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank Uygulama ve Süreçlerine Yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ve Eximbank bürokratları ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile  video konferans aracılığıyla yapıldı. Toplantıda iş dünyasının Eximbank’tan beklentileri dile getirildi.

Tekataş Ailesinin Acı Günü

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü, Elazığlı bürokrat Ali Tekataş'ın Babası, emekli okul müdürü Hasan Hüseyin Tekataş vefat etti. 

Ali Tekataş'a Çirkin Saldırı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü, Elazığlı hemşehrimiz Ali Tekataş, TİSKİ binasına giriş yaptığı esnada bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Elazığlı Bürokrat Şehit Oldu

Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait  servis aracına teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Turan, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. 

Milli Eğitim Müdürü El El Epenek Oynadı

Haber Vedat Yetik- Elazığ'ın sıcakkanlı ve çalışkan bürokratlarından İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, okullarda uygulamaya geçirilen projelere destek olmaya devam ediyor. 

İdareci ve Bürokratlar Birliği, Yetim Türkmen Çocuk ve Ailelere İftar verdi

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği, Yetim Türkmen Çocuk ve Ailelere Geleneksel İftarını verdi.

Vali Kaldırım’ın Maden mesaisi sürüyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, son günlerde gündemi sıkça meşgul eden Maden’de ki heyelan riski nedeniyle alınacak tedbirlerle ilgili kişi, kurum, sivil toplum örgütü, bürokrat ve siyasiler ile görüşmelerini ve istişarelerini sürdürüyor.