Büyük Ilgi Haberleri

Büyük Ilgi Haberleri

Prof. Dr. Yasemin Açık ziyaret ettiği yerlerde büyük ilgiyle karşılanıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, tek başına olmasına rağmen sıkılmadık el, gidilmedik yer bırakmamaya çalışıyor. Prof. Dr. Yasemin Açık bu kapsamda esnaf ve vatandaşlar ziyaretlerini sürdürürken STK temsilcileriyle de bir araya gelmeye devam etti.

Milletvekili Gürsel Erol’a Baskil’de yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Baskil’de vatandaşlarla bir araya geldi.   İlçe halkı Erol’a büyük ilgi gösterdi. 

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı’na vatandaştan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 31 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet sunan Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı, vatandaştan büyük ilgi görüyor.

Elazığ'da Osmanlı kültür mirası eserleri sergilendi

Elazığ'da Uluslararası İslam Medeniyetleri buluşması çerçevesinde açılan Kuyud-ı Kadime Arşivinde Osmanlı Kültür Mirası sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarına vatandaşlardan yoğun ilgi

Pandemi nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen ve Elazığlıların büyük özlemle beklediği Kitap Fuarı, kitap dostlarından büyük ilgi görüyor.

Bu berber memnun kalmayan müşterilerden ücret almıyor

Elazığ'da bir berber saç ve sakal tıraşlarını beğenmeyen müşterilerinden para almıyor. Kentte ilgi çeken sıra dışı kampanya kısa sürede büyük ilgi gördü.

Elazığ'da robotik kodlama eğitimine çocuklardan yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından Güneykent Sosyalhane Binası'nda robotik kodlama eğitim verilmeye başlandı. Eğitime çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Elazığ'da 'Davulcu tutulması': 5 davulcunun şovu kameralarda

Elazığ'da bir düğünde 5 davulcunun yaptığı gösteri büyük ilgi gördü. Senkronize biçimde davul çalan grup, davullarıyla yaptıkları akrobatik hareketleri ve ritimleriyle hem düğüne gelenlerin hem de çevredekilerin beğenisini kazandı.

Toprak kovanda üretilen bal büyük ilgi görüyor

Elazığ'da toprak kovanda üretilen, kendine has tadı ile kokusu olan ve doğallığıyla ön plana çıkan toprak kovan balı, başta hastalar olmak üzere her kesim tarafından büyük ilgi görüyor.

Elazığlı ustanın yaptığı frambuazlı simit büyük ilgi gördü, patent başvurusunda bulundu

Elazığ'da pasta ustası Celal İrtegün'ün yaptığı frambuazlı simit büyük ilgi gördü. Taleplere yetişmeye çalışan İrtegün, patent başvurusunda bulundu.

Kalp şeklindeki Gerendal gölü büyük ilgi görüyor

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Büyükçaltı köyü ile Bingöl merkeze bağlı Şaban köyü sınırında bulunan Gerendal gölü, kalp şeklindeki görüntüsü ve doğal güzelliği ile büyük ilgi görüyor.

Elazığ'da tribünler, çatılar doldu taştı

Elazığspor-Arnavutköy Belediyespor maçına Bordo-Beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünler tıklım tıklım dolarken, taraftarlar çatıların üzerine çıkarak karşılaşmayı izledi.

Ruhsuz duvarları hayalleriyle renklendiriyor

Elazığ'da yaşayan 57 yaşındaki 2 çocuk babası Nihat Kaban çizdiği resimlerle duvarlara hayat veriyor. Vatandaşların büyük ilgisini çeken çalışmalara imza atan Kaban, çizdiği resimlerle işletmelerin aranan ismi oldu.

MARBLE İZMİR Fuarında Elazığlı Firmalar Büyük İlgi Gördü

Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan MARBLE İZMİR Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, kapılarını tüm dünyaya açtı. Sektör devlerinin buluştuğu fuarda Elazığlı mermer üreticisi firmalar büyük ilgi gördü.

Güneydoğu Kariyer Fuarı'na büyük ilgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda 'Yetenek Her Yerde' temasıyla Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve dün açılışı yapılan Güneydoğu Kariyer Fuarı'na öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Elazığ'da 'Newiş Newişe' tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Fransız yazar Moliere'in Hastalık Hastası eserinin Zazaca çevirisi olan ve Elazığ'da sahnelenen 'Newiş Neweşi' tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Kar Elazığ'ı kapladı, 3 kafadar kayak takımlarını alıp caddeleri kayakla gezdi

Elazığ'da etkili olan kar yağışı sonrası 3 arkadaş Elazığ sokaklarını kayakla gezdi. Cep telefonu kamerasına kaydedilen o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yunus Emre tiyatro oyununa büyük ilgi

Elazığ Belediyesi, Yunus Emre ve Türkçe Yılı etkinlikleri kapsamında Türkçe şiirin öncüsü olarak kabul edilen ünlü tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre'nin hayatını konu alan bir tiyatro oyunu sergiledi.

Elazığ yöresel ürünlerine İzmir Fuarında büyük ilgi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İzmir'de 'Kız Kardeşim' projesi kapsamında düzenlenen yöresel ürünler fuarında Elazığ ürünlerine büyük ilgi gösterildi.

Elazığ Gençlik Merkezi'nin standına Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde büyük ilgi

Elazığ Gençlik Merkezi ekibi, Diyarbakır'da düzenlenen Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'ne katıldı. Etkinlikte Deneyap Atölye ekibinin standı büyük ilgi gördü.

Erzurum'da gizemli yol

Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Abdurrahman Gazi Türbesi'ne giderken karayolunun sol tarafında bulunan ve 'gizemli yol' olarak bilinen yol, büyük ilgi görüyor. Kontağı kapalı ve çalışmayan halde bulunan araçlar bu yolda kendi kendine rampa çıkıyor.

Atlı Jandarmalara Çocuklardan Büyük İlgi

Elazığ'da atlı jandarma timleri, devriyeye görevine tarihi Harput’ta devam etti.

Anlatmaya gerek var mı?

Palu ilçesindeki Gözerde şelalesini 'Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok' sözüyle tanıtan ve sosyal medyada paylaştığı video ile büyük ilgi gören İsa Sezeroğlu, Elazığ Valisi Erkaya Yırık ile tanıştı.

Kalp Şeklindeki Göl Büyük İlgi Görüyor

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Gemtepe Köyü sınırları içerisinde yer alan Gerendal Gölü, kalp şeklindeki görüntüsü ve doğal güzelliği ile büyük ilgi görüyor. 

Bir Gişe Rekorunu da Belediye Kırdı

Elazığ'da ilk kez düzenlenen 'Arabalı Açık Hava Sineması' etkinliği büyük ilgi gördü. Park 23 AVM'nin arkasındaki otopark alanında gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişi araçlarının içerisinden film izledi. Etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da eşi ve çocuklarıyla katıldı.

Elazığ'da satranç turnuvasına büyük ilgi

Elazığ'da 2 gün serecek olan ve yoğun ilgi gören Harput satranç turnuvası başladı.

Kanyonlar 2 şehri karşı karşıya getirdi  

Elazığ’da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya’nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarının son zamanlarda büyük ilgi görmesiyle birlikte Malatya Valisi Aydın Baruş'un açıklamasıyla 2 şehir karşı karşıya geldi.Vali Baruş'un kanyonları ziyaret ettiği ve orada "Malatya Valiliği olarak bazı çalışmalarımız olacak" diye açıklama yapması Elazığ'da tepkilere neden oldu.  

Harput Senfonisi büyük ilgi gördü

Adana Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın icra ettiği 'Harput Senfonisi' konseri büyük ilgi gördü.

Boyacı, ‘prömiyer’ dedi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Can Ateşinde Kanatlar (Mevlana)' adlı oyunun ardından ikinci prömiyerini gerçekleştirdi. Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı 'Boyacı' isimli oyun, Bursalı sanatseverlerin büyük ilgisini çekti.

Şanlıurfa’da eşek sütünden sabuna büyük ilgi

Şanlıurfa'da eşek sütünden yapılan sabun cilt sorunu yaşayan vatandaşların ilgi odağı oluyor.