Buzlanma Haberleri

Buzlanma Haberleri

Elazığ Belediyesi vatandaşları uyardı! 

Elazığ Belediyesi etkili olan kar yağışı nedeniyle olası buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı. 

Elazığ Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı

AFAD’ın Elazığ için yaptığı uyarının ardından Elazığ Belediyesi, kar yağışının ardından vatandaşlara buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yaptı.

AFAD’tan Elazığ için uyarı geldi 

AFAD Elazığ’da yoğun kar yağışı dolayısıyla oluşacak buzlanma ve don olayları ile ilgili uyarıda bulundu. 

Başkan Toraman uyarılarda bulundu 

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, tüm şoförleri, buzlanma ve kar yağışına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Buzlanma nedeni ile kazalar da arttı

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kayan 2 araç çarpıştı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar oluştu.

Elazığ'da minibüs aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün gizli buzlanmadan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs aydınlatma direğine çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Elazığ'da buzlanma kazaları beraberinde getirdi

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada maddi hasar meydana geldi.

Servis aracı önce pikapla çarpıştı ardından yan yattı

Elazığ'da taşımalı eğitim veren okula yemek götüren servis aracı, kar yağışından dolayı oluşan buzlanma sebebiyle pikapla çarpıştı ardından yan yattı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Uzmanından kırık uyarısı: 'El ve ayak bilekleri kırıkları ciddi sakatlıklara neden olabilir'

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşan kaygan zeminlerin gerek araç trafiğinde gerek yaya trafiğinde bir takım olumsuzluklara neden olabildiğine dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Cihan Batur, 'El ve ayak bileği kırıkları sakatlıklara neden olacak sorunlar doğurabilmektedir' dedi.

Elazığ'da eğitime bir gün daha ara verildi

Elazığ'da olumsuz hava şartları ve artan don ve buzlanma riski nedeniyle resmi ve özel tüm eğitim eğitim kurumlarında eğitime 21 Ocak Cuma günü ara verildi.

Elazığ Belediyesi vatandaşları uyardı

Elazığ Belediyesi, ilimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle, buzlanma ve don olaylarına bağlı meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. 

Tırlar çarpıştı, sebze ve meyveler yola saçıldı

Kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Elazığ-Bingöl karayolunda önündeki tıra çarpan sebze ve meyve yüklü tır devrildi, kazada 3 kişi yaralandı. Sebze ve meyvelerin yola saçıldığı kazada kötü hava şartlar nedeniyle trafik 2 saat süre ile ulaşıma kapatıldı, uzun araç kuyrukları oluştu.

Elazığ'da zincirleme kaza 5 araç birbirine girdi: 4 yaralı

Elazığ-Malatya karayolunda buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya 5 araç karıştı, 4 kişi yaralandı.

Elazığ'da sis bastırdı, göz gözü görmüyor

Elazığ'da akşam saatlerinde sis etkisini gösterirken sürücüler zor anlar yaşadı. Meteoroloji ise bölge geneli için sis, buzlanma ve don uyarısı yaptı.

Elazığ'da sis etkili oldu

Elazığ'da sabah saatlerinde sis belirli bölgelerde etkisini gösterdi. Meteoroloji ise bölge geneli için sis, buzlanma ve don uyarısı yaptı.

Meteorolojiden sis ve buzlanma uyarısı

Meteoroloji Elazığ için sis, buzlanma ve don uyarısı yaparken, sabah saatlerinde sis kısmen etkili oldu.

Elazığ'da minibüs devrildi: 8 yaralı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bir köy minibüsü kar ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak devrildi, kazada 8 kişi hafif yaralandı.

Gizli buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

Elazığ'da gizli buzlanma nedeniyle biri tır 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralı olmaması teselli kaynağı olurken, maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle yolculuk yapanlar 2 saatten fazla yolda mahsur kaldı.

Üst geçitlerde buzlanmaya karşı özel yöntem

Kocaeli'de vatandaşların ulaşımında büyük öneme sahip olan yaya üst geçitlerindeki asansörler, periyodik olarak temizlenirken üst geçitlerin zeminleri solisyon ile buzlanmalara karşı korunuyor.