Cadde Haberleri

Cadde Haberleri

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Elazığ Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent için rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra düzenli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda mahalleler cadde cadde, sokak sokak titizlikle temizleniyor.

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Şimşek’ten iftar programına davet 

Elazığ Bölge Camii Derneği, Bölge Camisi’nin önü Namık Çiftçi cadde ve sokaklarında toplu iftar yemeği düzenleyecek. 

Milletvekili Erol: Elazığ’da değişim için emanet oy istiyorum

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Gazi caddesinde Elazığlılara seslendi.

Yeniden Refah Partisi’nden miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü.

M.Bulut İnşaat’ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından “Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor” sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul’da tanıtıldı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rızaiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaş ve yaralananlar için mesaj yayımladı. 

Saraybosna Caddesi’ndeki çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Gazi Caddesi’nde bıçaklı kavga çıktı

Elazığ’da asayiş olaylarında artış yaşanıyor. İnsan ve araç trafiğinin yoğun olduğu Gazi Caddesi’nde gündüz saatlerinde iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 2 kişi yaralanarak şehirdeki hastanelere sevk edildi.

Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Emekliler hükümete seslendi 

Emeklilerin yaşam şartlarını kolaylaştıracak zam talebinde bulunan Türkiye Emekliler Derneği üyeleri Şehit İlhanlar Caddesi’nde bir araya gelerek hükümete seslendiler. 

Hani şehir dışına taşınacaktı?

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdürlüğünün, geçmişte tüm siyasi ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere şehrin merkezi olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde ve birçok yetişmiş çam ağacının yok olmasına sebep olan 110 lojman ve idare binasını yapıp tamamlamasının ardından şimdi ise aynı hatayı Orman Bölge Müdürlüğü yapıyor. Kurum, yine tüm siyasilerin ve şehir yöneticilerinin gözü önünde ve göstere göstere idare binasını Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapmak için ihaleye çıktı.

Belediye yol çalışmalarını sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Kazım Karabekir Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştirdi. 

Elazığ'da birlik ve beraberlik buluşması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bağımsız Aday Yasemin Açık’a destek şehir sınırlarını aştı 

Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek bu kez kilometrelerce öteden geldi. Adana’da yaşayan Elazığlı Hemşehrilerimiz caddelere Yasemin Açık’ın afişlerini astı ve Adana’dan Elazığ’daki yakınlarını arayarak Bağımsız Aday Açık’a destek olmalarını istediklerini söylediler. 

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Sandıklarda patlama yapacağız

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini ifade ederek Elazığ’da gezmedik mahalle, cadde ve sokak bırakmayacaklarını kaydetti.

Öz: 21 yılda asırlık hizmetler yaptık

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 2023 seçimleri kapsamında Malatya Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. 

Nazırlı: Sahadaki coşku ve heyecanın sandığa yansıyacağından şüphemiz yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Naci Hocanın ismi Elazığ'da bir caddeye verilecek

Elazığ Belediye Meclisi, Mart ayı oturumlarına birinci birleşim ile başladı. Oturumların birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşüldü.

Gazi Caddesi trafiğe açıldı

Gazi Caddesi, hasarlı binaların yıkım işlemlerinin ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından araç trafiğine açıldı.

Başkan Alan’dan depremde zarar gören esnaflara ziyaret 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1. Harput Caddesi, Gazi Caddesi ve ETSO eski hizmet Binası’nda bulunan üye ve esnafları ziyaret ederek deprem sonrası süreçteki sıkıntıları dinledi. 

Milletvekili Erol, Gazi Caddesi ve Üniversite Hastanesinde incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ile birlikte Gazi Caddesi'nde incelemelerde bulundu ve ardından Fırat Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti.

Gazi Caddesinde birçok alan kapatıldı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ’da ağır hasar alan 8 bina tahliye edildi. Gazi Caddesinde de hemen hemen tüm sokaklar tahliye edilip kapatıldı.

Milletvekili Şaroğlu ile Başkan Duran’dan yaralı Polis Memuruna ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Doğukent Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki operasyonda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Magandalar, düğün konvoyunda havaya ateş açtı

Elazığ'da cadde üzerinde ilerleyen düğün konvoyundaki magandalar havaya ateş açıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Drift atan sürücü trafiği tehlikeye soktu

Elazığ'da cadde üzerinde drift atan ve tehlikeli hareketler yapan araç sürücüsü trafiği tehlikeye soktu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü ise spiker gibi anlattı

Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.

Aracıyla ezdiği kediyi ölüme terk eden şahsa ceza

Elazığ'da aracıyla bir kediyi ezen ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden şahıs, Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekiplerinden kaçamadı. Cadde boyunca güvenlik kameralarını tek tek inceleyen ekipler, şahsı bularak 2 bin 43 TL para cezası kesti.

Sokak arasında başlayan kavga caddeye taşındı: 1 yaralı

Elazığ'da iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.