Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Haberleri

Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Haberleri

Sigorta Prim Teşvik Süresi Uzatıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 51 il ve 2 ilçede uygulanan sigorta prim teşviki süresinin 31 Aralık’a kadar uzatıldığını açıkladı.

Kısa Çalışma Ödeneği 2 Ay Uzatıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, COVID-19 pandemi sürecinden etkilenen işyerlerinden 30/6/2020 tarihine kadar kısa çalışma başvurusunda bulunan ve bu uygulamadan yararlanan işyerlerinde kısa çalışma süresinin 2 ay süreyle uzatıldığını bildirdi.

Bakan Selçuk açıkladı: 50 bini aştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çalışma hayatında üretime değer katan nitelikli ve mesleki yeterlilik belgeli kadın işgücünün 50 bini aştığını bildirdi.

Selçuk ve Soylu'dan kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı' gerçekleştirdi.

Bakan Selçuk: 2013’te 14 olan ŞÖNİM sayısı 2019’da 81’e ulaştı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2013 yılında 14 olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) sayısının, 2019 yılında 81'e ulaştığını açıkladı.

Ödemeler 29 Haziran’da Başlıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 29 Haziran’dan itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Aile Bakanı Selçuk, depremzedelerle bir araya geldi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elazığ'da kültür parkta bulunan çadır kentteki depremzedeleri ziyaret etti.

Emeklinin bayram ikramiyesi 31 Mayıs'ta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 31 Mayıs’ta ödeyeceğiz" dedi.

Şerifoğulları: “Şehrimiz için çalmadık kapı bırakmayacağız”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ milletvekilleriyle birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti.