Çalışması Haberleri

Çalışması Haberleri

Elazığ Belediyesi, 8 mahallede yol yapım çalışması gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi, merkez mücavir alanlardaki ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına Alayaprak, Aşağıdemirtaş, Göllübağ, Harput, Hankendi, Sugözü, Şahinkaya ve Yemişlik Mahallelerinde toplam 15 bin metre uzunluğunda sathi kaplama yol yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Hazar Gölü Çevresinde temizlik çalışması

Sivrice Belediyesi, ilçe geneli ile Hazar Gölü kıyı şeridinde çevre temizliği yaptı.

Elazığ Belediyesi’nden asfalt bakım çalışması

Elazığ Belediyesi’ne bağlı ekipler, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde asfalt bakım ve onarım çalışılmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Gazze Direniş Platformu’nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu’nun Gazze’ye Destek 29. Çalışması İyilik Derneği Ve İlim Ve Hayra Hizmet Vakfı’nın destekleri ile sürecek.

Gazze Direniş Platformu’nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde Beşir Derneği ve Birlik Vakfı Gazze için destek çalışması gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yapıldı

Elazığ Belediyesi, 46 Araç ve 170 Personelle gerçekleştirdiği temizlik kampanyası doğrultusunda, Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Elazığ'dan yükselen ses, Gazze'ye olsun nefes

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde; Hayrat İnsani Yardım Vakfı ile organize ettiği 23. çalışma başlığı "Elazığ'dan Yükselen Ses, Gazze'ye Olsun Nefes" çalışması başladı.

Elazığ Polis Okulunun hizmete gireceği tarih belli oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş inşaat çalışması devam eden Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, polis okulunun 2025 yılının ilk yarısında hizmete başlayacağını söyledi.

Nazırlı’dan Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor.  Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Milletvekili Keleş, Kovancılar'da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr.Erol Keleş ve beraberindeki heyet seçim çalışması doğrultusunda Kovancılar ilçesine ziyaretlerde bulundular.

Gazze Direniş Platformu, 14. destek çalışmasına başladı

Gazze Direniş Platformu, Maziden Atiye Milli Türk Talebe Birliği Gazze'nin Yanında isimli 14. destek çalışmasına başladı.

FHGC’den kınama 

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Gürtürk, Elazığ’da bir ambulans şoförünün gazeteci meslektaşımızın görevini yapmasını engellemeye çalışmasını kınayarak açıklama da bulundu. 

Elazığ Belediyesinden kanal sisleme ve ilaçlama çalışması 

Elazığ Belediyesi tarafından yıl içerisinde düzenli aralıklarla gerçekleştirilen kanal sisleme ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarına hız verildi.   

Elazığ Belediyesi’nden kent genelinde karla mücadele çalışması

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmasına başladı.

YRP Gençlik Kolları’ndan farkındalık çalışması

YRP Elazığ Gençlik Kolları piknik alanlarına atılan plastik poşetleri topladı.

Belediye yol çalışmalarını sürdürüyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte Kazım Karabekir Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştirdi. 

Depremzedelerin konakladığı alanlar dezenfekte edildi  

Elazığ Belediyesi, Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda ve Kırklar Mahallesi Konteyner Kent'te kalan depremzedelerin sağlığı için tüm yaşam alanlarında hijyen ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. 

Olası Bingöl depremi için harekete geçildi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bingöl'de ilgili kurumlarca riskli yapılarda denetim çalışması başlatıldı. 361 yapının incelendiği Bingöl'de 165 ağır hasarlı bina tespit edildi. Olası bir Bingöl depreminde, başta Bingöl merkez olmak üzere Tunceli, Erzincan, Erzurum, Muş, Diyarbakır, Elazığ ve Bitlis, bu depremden etkilenecek iller arasında olduğu belirtildi. 

Elazığ Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor 

Elazığ’da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi ekipleri, toplam 207 personelle karla mücadele çalışmasına başladı. 

Elazığ Belediyesi’nden karla mücadele

Kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi ekipleri şehir genelinde çalışmalarını gece boyu sürdürdü. Ekipler kapanan yollarda iş makineleri ile temizleme çalışması yaptı. 

Elazığ emniyetinden 'kadına şiddetle mücadele' çalışması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına şiddetle mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Taşlık araziyi ormana çevirmişti: Yetkililer teşekkür edip fidan desteğinde bulundu

Elazığ'da yaşayan 74 yaşındaki İsmail Yılmaz, çiftlik hayatına duyduğu özlemle kent merkezindeki evinin önündeki taşlık araziyi ormanlık araziye çevirdi. Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, Yılmaz'ın farkındalık çalışmasına kayıtsız kalmayarak hem kendisini ziyaret etti hem de gelir getirici 500 adet fidan verdi.

Elazığ Belediyesinden ağaç budama çalışması

Elazığ Belediyesi, yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesini sağlamak için şehir genelinde ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da vahşet: Saatlerce işkence ettiği kadını öldürüp cesedini çöp toplama merkezi yakınına attı

Elazığ'da bir kişi, iddiaya göre arkadaşı olduğu kadını işkence edip öldürdükten sonra cesedi yol kenarında bulunan çöp toplama merkezi yakınına attı. Zanlı ve yardım ettiği belirlenen bir kişi daha Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma dedektifleri ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ İl Özel İdaresi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Kovancılar ilçesine bağlı Akmezra köyünde yapılan içme suyu drenaj ve boru hattı döşeme çalışması tamamlandı.

Elazığ'ın 2 köyünde kanalizasyon çalışması tamamlandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan 2 köyde, kanalizasyon çalışmaları tamamlandı.

Elazığ'da akü hırsızı yakalandı

Elazığ'da 2 farklı araçtan akü çalan hırsız, güvenlik güçlerinin çalışması sonucu yakalandı.

Elazığ'da büyükbaş hayvanlara aşılama çalışması

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri büyükbaş hayvan aşılama çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ derelerinde ıslah çalışması sürüyor

Elazığ'da İl Özel İdare ekiplerinin derelerde ıslah çalışması sürüyor.