Canlı Yayın Haberleri

Canlı Yayın Haberleri

Elazığ'da ekmeğe zam yapıldı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Kanal Fırat canlı yayınında Elazığ’da açık ekmeğe zam kararı aldıklarını açıkladı.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı.

Başkan Burhan: Filistinli gazeteciler için ayaktayız

Anadolu Yayıncılar Federasyonu, İsrail tarafından Gazze’de öldürülen gazeteciler için İstanbul Sultan Ahmet Meydanı’nda gazetecilerin katılımı ile 24 saat canlı yayın yapacak

YRP Genel Başkanı Erbakan canlı yayında Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan iki televizyon kanalının ortak canlı yayınına katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun kazanmasının Elazığ’ın kazanacağı anlamına geldiğini belirterek, Septioğlu’na destek istedi. 

Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacak! 

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

BAŞKAN SADAK: AKINCILAR RUHU ÖLMEZ

Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, Kanal 23 Televizyonunda Hasan Bak’ın sunduğu ‘Gece Görüşü’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Işıkver’e instagram canlı yayında yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver İnstagram canlı yayında her yaştan vatandaşın çok yoğun ilgisini gördü. 5 ayrı telefon hattı üzerinden gelen sorulara cevap veren Işıkver gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda bir çok soruya cevap vererek, 14 Mayıs sonrası Elazığ için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür’den Elazığ açıklaması

Prof. Dr. Naci Görür Kanal 23 canlı yayınında yaptığı açıklamayla adeta Elazığlıların gönüllerine su serpti. Prof. Dr. Görür yaptığı açıklamada Elazığ’da yeniden büyük bir deprem beklemediğini söyledi.

Bomba kulis! Altılı Masa'nın adayı o isim mi?

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili canlı yayında flaş iddia! Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığı konusunda Meral Akşener'i ikna edemezse, Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte Ali Babacan'ı aday gösterecekmiş.

Başkan Şerifoğulları, hizmette 3'üncü yılını değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının ortak canlı yayınında 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı.

Başkan Asilhan Arslan'dan Vekillere Önemli Çağrı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, katıldığı TV canlı yayınında Elazığ Milletvekillerine çağrıda bulunarak Elazığ Girişim Grubu'na katılarak maden sahası için pay almaya davet etti.

İş insanı Demirci Bloomberg HT'ye Canlı Yayın Konuğu Oldu

Elazığlı iş insanı, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Türkiye'nin en çok izlenen ekonomi televizyon kanalı BloombergHT'nin canlı yayın konuğu oldu.

Gazeteciler 24 Ocak depremini değerlendirecek

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği kısa adıyla ELMİYAD, 24 Ocak Depremi sonrasında yapılanlar ve yapılmayanları canlı yayında ele alacak.

Başkan Yıldırım Twitter sohbet odasına konuk oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gazeteci Sinan Akyüz'ün moderatörlüğünde sosyal medya platformu Twitter üzerinden canlı yayınlanan Gündeme Dair programının konuğu oldu.

Canlı Yayında Ünvan Tartışması

MHP Elazığ eski Milletvekili ve İYİ Parti eski kurucular kurulu üyesi Mustafa Gül, Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'ayrıntı' programına konuk oldu. 

TRT Haber spikeri canlı yayında baygınlık geçirdi

TRT Haber'in 30 Ağustos Zafer Bayramı özel yayınları sahada devam ederken, spiker Nilgün Balkaç yüksek sıcaklık nedeniyle canlı yayında baygınlık geçirdi.

Yeni sezon üzüm alım fiyatı açıklandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Giresun’dan Manisa’da düzenlenen çekirdeksiz kuru üzüm açılış törenine canlı yayın ile katılarak, yeni sezon üzüm alım fiyatını açıkladı.

Zeki Akbıyık’ın Sorusu Ülke Gündemine Oturdu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Anadolu Soruyor programının canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın Numan Kurtulmuş’a sorduğu İstanbul Sözleşmesiyle ilgili soru Türkiye gündemine oturdu. Numan Kurtulmuş’un İstanbul Sözleşmesiyle ilgili açıklamaları televizyon kanallarından son dakika olarak duyuruldu.