Cansız Bedeni Haberleri

Cansız Bedeni Haberleri

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Narin'in ön otopsi raporu ortaya çıktı!

Diyarbakır Bağlar'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra çuval içinde derede bulundu. Otopsi işlemleri sürerken boynunda boğma izi ve ayağında kırık tespit edildi. Narin'in kesin ölüm nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 23'e yükseldi.

Kömürlüğe giren anne kahroldu, oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı

Elazığ'da kömürlüğe giren anne, oğlunu tavana iple asılı halde buldu. Kadın baygınlık geçirirken, ölümü şüpheli bulan ekipler, geniş çaplı inceleme başlattı.

Sudan cansız bedeni çıkartılan balıkçı olayında soruşturma başlatıldı

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulunmuştu. Valilikten yapılan açıklamada, olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturmaya başlanıldığı bildirildi.

Elazığ'da baraj gölünde kaybolan şahsın cansız bedeni sudan çıkarıldı

Elazığ'da Keban Barajı'nda tekneyle birlikte suya gömülen ve bugün su altı arama cihazı ROW ile yeri tespit edilen şahsın cansız bedeni, dalgıçlar tarafından sudan çıkartıldı.

Elazığ'da vahşet: Köpeği yakıp cansız bedenini tarlaya attılar

Elazığ merkeze bağlı Yalnız köyünde kimliği belirsiz kişi veya kişiler yaktıkları köpeği tarlaya attı.

Öldüğü 5 gün sonra fark edildi, özel tabut ile taşındı

Elazığ'da 69 yaşındaki şahıs yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Yaşlı adamın ölümü, gelen kokular üzerine komşularının polise haber vermesiyle ortaya çıktı. 300 kiloluk şahsın cansız bedeni, özel hazırlanan tabut ile morgdan çıkarıldı ve pikap ile mezarlığa taşındı.

Elazığ'da şüpheli ölüm

Elazığ'da 20 yaşındaki gencin cansız bedeni tarihi Harput Mahallesi'nde ağaca asılı halde bulundu. Jandarma ekipleri, şüpheli buldukları ölümün ardından geniş çaplı inceleme başlattı.

Elazığ'da kaybolan kadının cesedi, poşete sarılı olarak bulundu

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 6 ay önce kaybolan 3 çocuk annesi Remziye Apaydın'ın cansız bedeni toprağın 1 buçuk metre altında, poşete sarılı halde bulundu.

Muhtarın cesedinin bulunmasıyla ilgili 12 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da 5 ay önce kaybolan Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeci'nin cansız bedenine ulaşılmış, araziye gömülen ceset ekipler tarafından çıkarılmıştı. Olayla ilgili gözaltında bulunan 12 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

5 aydır kayıp olan muhtarın cesedine ulaşıldı

Elazığ'da 5 ay önce kaybolan Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeci'nin cansız bedenine ulaşıldı. Araziye gömülen cesedin ekipler tarafından çıkarıldığı öğrenildi.

5 ay önce kaybolan muhtarın ağabeyi: 'Kardeşimin cansız bedenine kavuşmaya dahi razıyız'

Elazığ'da 5 ay önce kaybolan Kızılay Mahalle Muhtarı Muhammet Bahçeçi, yapılan tüm aramalara rağmen halen bulunamazken, ailesi cansız bedenlerine kavuşmaya dahi razı olduklarını belirtti.

İntihar notu bırakan gencin cansız bedeni bulundu

Elazığ'da 'ölürsem eğer kimse bundan sorumlu değildir' notu bırakarak kayıplara karışan gencin cansız bedeni boş bir arazide bulundu.

Kayıp Şahsın Cansız Bedeni Kar Altında Bulundu

Elazığ'da 23 gündür kayıp olan Mustafa Mahmutoğlu'nun cansız bedeni dağlık alanda karların altında bulundu.

Elazığ depreminde annesini kaybetti, kızının çığlığı ile ailece kurtuldular

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde 14 kişinin yaşamını yitirdiği Dilek Sitesinde son olarak cansız bedenine ulaşılan 84 yaşındaki Türkan Kaplan'ın oğlu Faruk Kaplan, o gün yaşananları 'Bir film şeridi gibi geldi geçti. Nasıl kurtulduk bizde şaşırdık diye anlatırken, kızının çığlığı sayesinde korkup dışarı çıktıklarını aktardı.

İtfaiye camı kırıp içeri girdi, 56 yaşındaki kadının cansız bedeniyle karşılaştı

Elazığ'da itfaiye ekiplerinin balkon camını kırarak içeri girdiği evde 2 gündür haber alınamayan 56 yaşındaki kadın ölü olarak bulundu.

Kayseri'de bir şahıs evinde tabancayla başından vurulmuş halde buldu

Kayseri'nin Talas ilçesinde silah sesi geldiği ihbarı üzerine bir ikamete giren ekipler tabancayla başından vurulmuş bir şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.

Yangında ölen 2 kardeş, tek tabutta son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da prizdeki şarj aletinin patlaması sonucu hayatını kaybeden 8 aylık Hira Nur bebekle ağabeyi 4 yaşındaki Kağan'ın cansız bedeni tek tabutta son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir’de kaçak kazı faciası: 2 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Selçuk ilçesinde kaçak kazı için bir kuyuya giren 5 kişiden 2'si zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı. Kuyuda bulunan 3 kişiden 2'sinin cansız bedeni çıkartılırken, mahsur kalan 1 kişi daha yaralı olarak çıkartıldı.

Kocaeli'de serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılan şahsın cansız bedeni bulundu.

Erzurum'da küçük kızın cansız bedenini çoban buldu

Erzurum’un Horasan ilçesinde kaybolan 2,5 yaşındaki Merve Bayrak’ın cansız bedenine ulaşıldı. Küçük kızın cansız bedeni bir dere kenarında çoban tarafından bulundu.

Bursa'da çukur cinayetine 3 tutuklama

Bursa'da zeytin bahçesindeki foseptik çukurunda 4 ay sonra el ve ayakları bağlı olarak cansız bedenine ulaşılan 45 yaşındaki Sezai Katmer'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahıs ile kendisine yardım ettiği öne sürülen 2 arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Denizde boğulan çocuğun cansız bedeni bulundu

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kalkın köyünde ikamet eden bir ailenin çocuğu serinlemek için girdiği denizde kayboldu. 7 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından bulunarak Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hazar Gölünde bir genç boğuldu

Elazığ'da serinlemek için göle giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, Sivrice ilcesindeki Hazar Gölünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla pikniğe giden 26 yaşındaki Harun Güncü Sürek Köyü mevkiinde serinlemek için göle girdi. Güncü, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu farkeden arkadaşları güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri gönderildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar Güncü'nün cansız bedenine ulaştı. Güncü'nün cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

1 kişinin öldüğü tekne kazası kamerada

Elazığ'ın Keban ilçesinde dün bir teknenin köprü ayağına çarpıp batması sonucu suda kayıp olan şahsın cansız bedeni bugün dalgıç polisler tarafından bulundu. O kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.

Batan teknede kaybolan şahsın cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ'ın Keban ilçesinde dün bir teknenin köprü ayağına çarpıp batması sonucu suda kaybolan şahsın cansız bedeni bugün dalgıç polisler tarafından bulundu.

Depremin beklemeye gelmeyeceğinin en büyük kanıtı oldular

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde saniyelerin bile ne kadar önemli olduğunun en büyük kanıtı Kaplan ailesi oldu. Sürsürü Mahallesindeki Dilek apartmanında oturan Kaplan ailesi, enkazın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Faruk Kaplan, lavaboda olan annesini beklemeyip kızı ve eşini dışarı çıkartıp hayatlarını kurtardı. Lavaboya giden 80 yaşındaki Türkan Kaplan ise enkazın altında kalarak hayatını kaybetti. Ekiplerin yaklaşık 65 saatlik çalışmasıyla dün cansız bedenine ulaşılan Türkan Kaplan, enkazın altından çıkartılan son kişi oldu.

Elazığ'da çöken Dilek Apartmanında kurtarma çalışmaları tamamlandı

Elazığ'da çöken Dilek Apartmanında kurtarma çalışmaları son bir kişinin cansız bedeni çıkarılmasıyla tamamlandı.

Elazığ'da bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından 3 bloktan oluşan Dilek apartmanının enkazında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Deprem'de bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından 4 katı Dilek Sitesi'nin bir bloğundaki yıkım alanında gece boyunca arama kurtarma çalışmaları devam etti. Ekipler bir kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Eksi derecelere varan soğuklukta enkaz arama altında kalanlar arandı.