Çatı Haberleri

Çatı Haberleri

Kent Konseyi yarısı bizden kampanyası için toplandı

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş Yarısı Bizden kampanyasının Elâzığ’da da uygulanması için Kent Konseyi’ne de talebini ileterek konu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Necati Kanter’in yeni kitabı çıktı

Yazar Necati Kanter'in yeni kitabı 'Kopuk' raflarda yerini aldı. Öykü türünde eserler vermeye devam eden Necati Kanter’in yeni kitabı ‘Kopuk’ yayınlandı.

Arslanlı A.Ş’den Ortadoğu’ya distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile, alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan, Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş. 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Milletvekili Erol: Ben imzamı atıyorum 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pençe-Kilit- Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda 12 askerimizin şehit olmasının ardından açıklamada bulundu. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elâzığ GölKöy, Koparuşağı, Yolçatı, Çallıca ve Badempınarı Köylerinde toplu alandaki afetzedelerin konutlarının anahtar teslimleri 04 Aralık 2023 ve 17 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

Necati Çetinkaya Elazığ’a geldi 

AK Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Çetinkaya ve Bürokrat - Eğitimci -Yazar Ahmet Balıbey bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ’a geldi.   

Başkan Alan: Elazığ’ın ihracat performansı göz kamaştırıcı 

Son verilere göre, 2023 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatının 57 milyon 323 bin dolar olarak gerçekleştiğini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, “Bu rakam, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık olarak yüzde 147'lik bir artışı temsil ediyor. 2022 Ağustos ayında Elazığ'ın ihracatı 23 Milyon 221 Bin dolar seviyesindeydi. Bu da demek oluyor ki, Elazığ'ın ihracat performansı göz kamaştırıcı bir ivme kazanmış durumda” dedi.   

Şehidin var Elazığ! 

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Elazığlı Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş Şehit oldu. 

Karataş: Güneykent Mahallesi’ne özel minibüs hattı istiyoruz 

Ulaşım konusunda sıkıntıların yaşandığını belirten Güneykent Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, minibüs hatlarının çoğaltılmasını ve güzergah sorununun çözülmesi için çağrıda bulundu. 

Köy konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Kovancılar İlçesi Fahribey, Şekerci, Topağaç, Avlağı, Gülçatı, Çelebi, Taşöran ve Bağgülü Köylerinden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 06.06.2023– 21.07.2023 tarihleri arasında teslim edilecek. 

23 HEDEF VE PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı koordinasyonunda 14 Mayıs sonrası TBMM çatısı altında Elazığ’ın sosyo-kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınmasını hedefleyen 23 hedef ve projenin lansmanı gerçekleştirildi. MHP Milletvekili adayları hazırlanan görsel sunu eşliğinde projelerin detaylarını katılımcılarla paylaştılar. MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili adayı Semih Işıkver, bir halk sözleşmesi mantığı ile hazırlanan hedeflerle şehrin gelecek yüz yılının şekilleneceği dile getirildi.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı IŞIKVER: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, “İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Elazığ Altınova Çimento Fabrikası ve Elazığ siyasetçileri

Elazığ ve çevresinin çimento ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Nisan 1954 tarihinde Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret A.Ş kurulmuştur.1959 tarihinde şirket tarafından faaliyete geçmiştir. Şirketin, 12 Haziran 1996 tarihinde OYAK-GAMA gurubu tarafından Özelleştirme Kurulu'ndan satın alınmıştır. Fabrikayı şu an Çimentaş adlı bir firma işletmektedir. Bölgesinde en fazla üretim yapan fabrikalar arasındadır. Fabrika bir yılda yaklaşık 160 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirmektedir. Fabrika çimentoyu özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize göndermektedir. Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Diyarbakır illerine satış yapmaktadır.

Demirbağ, Güneykent Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Güneykent Mahalle Muhtarı belli oldu! 

2020 Elazığ depreminin ardından şehrin yeni yerleşim yeri olan Güneykent Mahallesi muhtarı belli oldu. Güneykent Mahalle muhtarı 914 oy ile mevcut Sanayi Muhtarı Necati Karataş oldu. 

Binanın çatısında mahsur kalan köpeği, itfaiye kurtardı

Elazığ'da 3 katlı bir binanın çatısına çıkan ve mahsur kalan köpeği, itfaiye ekipleri kurtardı.

Elazığ'da çatı yangını korkuttu

Elazığ'da alevlere teslim olan bir binanın çatısı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Binanın çatısından güneş panelini aşağı attı, vatandaşların canını hiçe saydı

Elazığ'da 6 katlı bir binanın çatısında güneş enerjisi tamiratı yapan işçi, çatının ucuna gelerek enerji panelini aşağı attı. İşçi bu davranışıyla vatandaşların canını adeta hiçe saydı.

Elazığ'da çatı yangını korkuttu

Elazığ'da alevlere teslim olan bir binanın çatısı, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Elazığ'da çatı yangını, büyümeden söndürüldü

Elazığ'da bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Elazığ'da çatı yangını

Elazığ'da bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Elazığ Belediyesi, toplu iş yeri alanları oluşturuyor

Şehir genelinde dağınık halde hizmet sunan meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışma doğrultusunda İnşaat Malzemecileri Sitesi için Şahinkaya Mahallesi mevkiinde yer tespiti yapılarak dolgu-tesviye çalışmalarına başlandı.

Vatan için gözünü feda eden gazi Saydam 'Vatana diğer gözümü, bacağımı, kolumu ve tüm varlığımı da veririm'

1996 yılında sınır ötesi operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada bir gözünü kaybeden Gazi Taner Saydam, Varsın vatana feda olsun, hatta bu canımızda feda olsun. Bugün gel derlerse bugünde giderim dedi.

Traktör Esnafı Sitesinde çalışmalar tamamlanmak üzere

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, traktörcü esnafını tek çatı altında toplamak ve daha modern bir ortamda ticaret yapmalarına imkan sunmak amacıyla projelendirdiği Elazığ Belediyesi Traktör Esnafı Sitesinde inşa çalışmaları tamamlanmak üzere.

Elazığ'ın ihracatı yüzde 15.3 artış gösterdi

Elazığ ihracatı ilk 8 ayda bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15.3 artış gösterdi.

Elazığ'da facianın eşiğinden dönüldü

Elazığ'da çatı onarımı yapıldığı sırada alev alan tüpü söndürmek isteyen işçi, tüpün üstüne atladı. Yangını söndüremeyen işçi, tüpü 5 katlı binadan boşluğa bıraktı. Valilik otopark bölümüne kadar gelen alevli tüp, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Çevredeki vatandaşlar, yanan tüpün patlamadan söndürülmesi ile rahat bir nefes aldı.

Açık hava sinemasında film izler gibi yangını izlediler

Elazığ'da bir köyde tandırdan sıçrayan kıvılcım, evin çatısını kül etti. Vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin çalışmasını güneşin altında oturup film izler gibi izledi.