Çatışma Haberleri

Çatışma Haberleri

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Milletvekili Erol: Ben imzamı atıyorum 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pençe-Kilit- Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda 12 askerimizin şehit olmasının ardından açıklamada bulundu. 

Şehidin var Elazığ! 

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Elazığlı Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş Şehit oldu. 

Vatan için gözünü feda eden gazi Saydam 'Vatana diğer gözümü, bacağımı, kolumu ve tüm varlığımı da veririm'

1996 yılında sınır ötesi operasyon sırasında teröristlerle çıkan çatışmada bir gözünü kaybeden Gazi Taner Saydam, Varsın vatana feda olsun, hatta bu canımızda feda olsun. Bugün gel derlerse bugünde giderim dedi.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

Şehit Asker son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu'nun naaşı, Elazığ havalimanında düzenlenen törenle memleketi Mersin'e gönderildi.

Elazığ'da 2 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın güvenlik kameraları ortaya çıktı

Elazığ'da şehrin en işlek caddelerinden birinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralanmış, seken mermilerden birinin isabet ettiği kedi de telef olmuştu. O anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Şehrin göbeğinde silahlı çatışma: 2 yaralı

Elazığ'da şehrin en işlek caddelerinden birinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayda, seken mermilerden birinin isabet ettiği kedi telef oldu.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ermenistan'a tüm kapıları kapattı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rossiya 1 kanalına verdiği röportajda Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına ilişkin Ermenistan’a karşı sorumluluklarının bulunduğunu söyledikten sonra ancak savaşın Ermenistan topraklarında gerçekleşmediğini söyledi.

Ermenistan çatışmalarda geri adım attı

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattındaki çatışmalar 6. gününde devam ederken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, AGİT Minsk Grubu arabuluculuğunda ateşkes görüşmeleri için hazırız denildi.

Çin’den Azerbaycan ve Ermenistan’a diyalog kurma çağrısı

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaya yönelik, Tüm tarafların soğukkanlı ve itidalli davranarak durumu daha gergin hale getirecek adımlar atmaktan kaçınmalarını, anlaşmazlık ve çatışmaları siyasi diyalog yoluyla çözmelerini temenni ediyoruz dedi.

Afganistan'da güvelik güçleri ile Taliban çatıştı: 11 ölü

Afganistan’da dün gece güvenlik güçleri ile Taliban militanları arasında çıkan çatışmalarda 7’si Afgan güvenlik görevlisi olmak üzere 11 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi ise yaralandı.

Suriye meselesinin çözümünde Türkiye masada olmalıdır

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye meselesinin çözümünde Türkiye'nin rolüne ilişkin, 'Türkiye, merkezi konumdadır. Türkiye, Suriye veya Irak'ın komşusu. 2014'te DEAŞ’ın Suriye'de ortaya çıkmasıyla Irak'a ne olduğuna bakın. Bu çatışmanın çözümünde, Türkiye masada olmalıdır' dedi.

ABD’de şiddetli Blake protestoları devam ediyor: 3 ölü

ABD'nin Wisconsin kentinde devam eden çatışmalarda 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.

İstanbul Büyükçekmece’de iki grup arasında silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Büyükçekmece'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Van’da çatışma: 1 güvenlik korucusu şehit oldu

Van'ın Çaldıran ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu 1 güvenlik korucusu şehit oldu.

Irak’ta güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma

Irak'ın güneyindeki Basra kentinde güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma çıktı.

Belarus’ta seçim sonuçlarının ardından sokaklarda çatışma çıktı

Belarus'ta yapılan devlet başkanlığı seçimlerini 26 yıldır devleti yöneten Aleksandr Lukaşenko kazanınca ülkede büyük çatışmalar çıktı.

Afganistan'da hapishanedeki çatışma sona erdi: 29 ölü, 50 yaralı

Afganistan’da bir hapishanede düzenlenen bombalı saldırının ardından başlayan çatışmanın sona erdiği ve olayda 29 kişinin hayatını kaybettiği, 50 kişinin yaralandığı belirtildi.

Eski bakan Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi

Eski İçişleri Adalet Bakanı Mehmet Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi. Ağar, Operasyonlarda insanlar canları pahasına mücadele ederken, sen belediyelerde şehit yakınlarını görevden atmayı bir mesele zannedersen, çatışmada ölen teröristlerin adını, devlete ve millete hizmet etmiş kahramanların yerine koyarsan bu göreve devam edemezsin dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan, gazinin ailesine geçmiş olsun telefonu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan ve memleketi Elazığ'a sevk edilerek tedavisine devam edilen Uzman Çavuş Murat Erginöz'ü CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ziyaret ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da ailesiyle, telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Kaldırım, yaralı Teğmeni ziyaret etti

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan ve memleketi Elazığ'a sevk edilen Teğmen Kadir Gür'ü hastanede Vali Çetin Oktay Kaldırım ziyaret etti.

Mardin'de yaralanan teğmen Elazığ'a sevk edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan Teğmen Kadir Gür, memleketi Elazığ'a nakledilerek Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı

Şehit Uzman Çavuş Kıratlı'yı binlerce kişi uğurladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı'yı (27), memleketinde binlerce kişi son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine şehit Kıratlı'nın yaklaşık 50 gün önce dünyaya gelen bebeği Elçin de sağlık personelinin kucağında törene katıldı.

20 gün önce baba olmuştu, Elazığlı uzman çavuş şehit düştü

Mardin'de bir üs bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Elazığlı uzman çavuş Muhammed Ata Kıratlı şehit oldu. 20 gün önce baba olan şehidin acı haberi ailesine verildi.

Şırnak’ta şehit olan askerle ilgili kahreden detay

Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın 27 Mayıs'ta nöbet arkadaşları ile iftarını açarken çektiği video ortaya çıktı. Şehit Evran'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milletine selam gönderdiği videonun Cumhurbaşkanlığının resmi Twitter hesabında da paylaşıldığı öğrenildi.

Şehitler memleketlerine uğurlandı

Tunceli’de terörist unsurlarını etkisiz hale getirmek amacıyla yürütülen operasyon esnasında bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada yaralanan ancak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan iki asker Elazığ’da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. 

Tunceli'de 5 terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli’de bir mağarada kıstırılan 5 kadın terörist, "Teslim Ol" çağrılarına ateşle karşılık verince çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Şehit Uzman Onbaşı Memleketine Uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Tornoba kırsalında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzm. Onb Eren Yücel Elazığ’da düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Yaralı uzman çavuş şehit oldu

Tuncelinin Ovacık ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan uzman çavuş şehit oldu.