Çay Haberleri

Çay Haberleri

Zamsız günümüz kalmadı! Çay fiyatlarına zam

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından tüm ürün gruplarına zam yapıldığını açıklandı.

Şehit olduğu gün baba oldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi, Balıkesir'de doğum yaptı.

Demirtaş: Gürsel Erol’u 108 gündür çay içmeye bekliyoruz

Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan kendilerini ziyaret için söz aldıklarını fakat aradan geçen 108 gün içinde bu sözün yerine getirilmediğini iddia etti.

Elazığ Belediyesi Harput’ta kürsübaşı programı düzenledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında şehre kazandırdığı Hoca Hasan Hamam Müzesi’ni ziyaret ederek tarihe tanıklık eden vatandaşlar, seyir terasının eşsiz manzarasında çaylarını yudumlarken, Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği eserlere eşlik etmenin ayrıcalığını yaşadı.

Zam yağmuru devam ediyor! Zamlardan çayda nasibini aldı

Çaykur, kuru çay fiyatlarına yüzde 24 zam yaparak yeni fiyat listelerini toptan satış şirketlerine gönderdi.

Bahar şarkıları konseri düzenlenecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 26 Nisan Cuma Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde “ Bahar Şarkıları” konseri ile Elazığlıların karşısında olacak

Fahiş fiyata yeni formül geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerle sohbetinde fahiş fiyatla mücadele de konuşuldu. Erdoğan, yeni ve daha caydırıcı önlemlerin alınacağını söyledi ve, "Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek" dedi. Ürün fiyatının, ambalajın üzerine yazılması önerisinin de değerlendirileceğini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel konser 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu’nun düzenlediği periyodik konserlerinde bu defa sanatçılar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel çalıp söyleyecek. 

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

“Yıldırım Gürses Besteleri” seslendirilecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu tarafından “Yıldırım Gürses Besteleri” Konseri düzenlenecek. 

Hz. Mevlana’yı anma konseri düzenlenecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu 15 Aralık Cuma günü “Hz Mevlana’yı” anma konseri ile sahne alacak. 

Futbol liglerindeki maçlar süresiz ertelendi!

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, maç sonu hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

Elazığ’da Bir Besteci İki Solist Konseri 

Elazığ Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı topluluğu, 8 Aralık Cuma Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde bu kez Zeki Müren eserlerini seslendirecek. 

Elazığ’da Paşa Demirbağ anısına konser 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, Harput müziğinin unutulmayan sesi Paşa Demirbağ’ı anısına 1 Aralık Cuma Günü konser verecek. 

Pelte ve Güneyçayır Köy Konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu 

Elazığ merkeze bağlı Pelte ve Güneyçayır Köyü’nden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 27 Ekim– 11 Aralık tarihleri arasında teslim edilecek. 

ELFED Cumhuriyetin 100. Yılında Çayda Çıra İle Dev Ay Yıldız Gösterisi Düzenledi

Elazığ Dernekler Federasyonu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Çayda Çıra ve 1923 mumla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda dev bir Ay-Yıldız oluşturdu. Oluşturulan görsel şölen vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Nostaljik Eserler Solistler Geçidi konseri 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu 29 Eylül Cuma günü “Nostaljik Eserler Solistler Geçidi” konseriyle sevenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Elazığ Belediyesi’nden duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Olgunlar, Kültür, Sürsürü, Üniversite ve Çaydaçıra Mahallelerinde su kesintisi yaşandığı ve arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun Mardin Valiliğine atandı 

Son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Elazığlı hemşehrilerimiz Tuncay Akkoyun’un görev yeri değişti. 

Yüzlerce çocuk eğlenceye doydu

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Çaydaçıra Mahallesi’ne değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda gerçekleştirdiği etkinlikle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Semt Pazarı’na Çaydaçıra sakinlerinden tam not 

Elazığ Belediyesi’nin, vatandaşların talebi üzerine 3 bin 520 metrekare alan üzerinde inşa ederek hizmete sunduğu yeni Çaydaçıra Semt Pazarı, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladı. 

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

Nazırlı, Keban ilçesini ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın "Elazığ için nöbetteyim" programının bu defaki durağı Keban ilçesi oldu. İlçe halkıyla bir araya gelen Milletvekili Nazırlı vatandaşlarla çay eşliğinde hasbihal edip, taleplerini dinledi. 

Yasemin Hocaya destek çığ gibi büyüyor

Şehirden her kesimini desteğini arkasına alarak çıktığı yolda dur durak demeden yürümeye devam eden Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

ES Elazığspor’da transfer tahtası açıldı

ES Elazığspor’da, 1 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı.

23 Elazığ FK'da Tuncay Kaymak güven tazeledi

23 Elazığ FK'da Tuncay Kaymak başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Kış aylarının vazgeçilmezi ıhlamura talep arttı

Havaların soğumasıyla birlikte gripten ve soğuk algınlığından korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren ıhlamur ve kış çayı yer aldı.

Baharda karların erimesi ile coşan Dipni Çayı üzerine köprü yapıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak beldesinde bir çok üzücü olayın yaşandığı ve çiftçilerin büyük zorluk yaşadığı Dipni Çayı üzerine köprü yapıldı. İhale sonrası yapımı tamamlanan köprü hizmete açıldı.

Elazığ'da heyecanlandıran keşif, Gümüşçay Kanyonu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde 8 kilometrelik yeni bir kanyon keşfedildi. Fotoğraflanan, rota ve konumlandırma çalışmaları yapılarak dilekçeleri kurumlara verilen kanyonun, turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

ES Elazığspor Başkanı Çayır: 'Lige kazanarak başlamak istiyoruz'

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk hafta 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk edecek olan ES Elazığspor'da Başkan Serkan Çayır, 3 puanla sezona başlama arzusunda olduklarını söyledi.