Çekiliş Haberleri

Çekiliş Haberleri

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Sağlık Bakanlığı’na 8 bin işçi alımı yapılacak! 

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

KGM Elazığ işçi alımı kura sonuçları açıklandı 

KGM işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı, 30-31 Mayıs tarihlerinde tamamlanan kura çekilişinin ardından isim listesi ile yayımlandı. 

Elazığ İl Özel İdaresi personel alımı kura sonuçları açıklandı

Elazığ İl Özel İdaresi Personel A.Ş, kura çekilişi ile 7 personel alımı yaptı.

Elazığ'da 1400 konut için kura çekilecek

Koronavirüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında kura çekilişleri ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konutun kuraları 28 Nisan 2019 Salı günü yeniden başlıyor.

Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi gerçekleştirildi

Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Yılbaşı özel çekilişi'nde 80 milyon liralık büyük ikramiye '1358490' numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyeye ait numaraların bulunduğu biletin sevk merkezleri İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul olarak açıklandı.

ASTROFEST 2019 uçuracak

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından düzenlenen ASTROFEST 2019 bu yıl renkli sürprizlerle dolu. Festivale katılanlar arasında yapılacak çekilişle talihli bir kişi Bursa semalarında uçak turu kazanacak.

Elazığ'da 665 kişi kura ile konut sahibi oldu

Elazığ'da Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından düzenlenen kura çekimi ile 665 vatandaş konut sahibi oldu.