Cenaze Haberleri

Cenaze Haberleri

Müdür Cebeloğlu vefat etti

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün ikindi namazına müteakip Sürsürü Merkez Camisinde cenaze namazı kılınacak.

MTF Başkanı Uçar, son yolculuğuna uğurlandı

Elazığlı Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar vefat etti. Merhum Uçar, İstanbul’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Kılıçdaroğlu'nun halası son yolculuğuna uğurlandı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun halası Tunceli’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Altaş, son yolculuğuna uğurlandı

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci Gülşah Altaş'ın vefat eden annesi Firdevs Altaş son yolculuğuna uğurlandı.

Murat Bilgin hayatını kaybetti

Elazığ’ın tanınmış simalarından Murat Bilgin 73 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Bilgin Çarşamba günü kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Elazığlı bir hayırsever kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı 

Elazığ’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ağır zihinsel engelli çocuğun cenazesi ailesi tarafından kabul edilmeyince çocuğun cenazesi kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Elazığ’da iki gündür yürekleri sızlatan bu durum üzerine Elazığlı bir hayırseverde bugün kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı. 

Muhtar Hikmet Dursun son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da hayatını kaybeden 54 yaşındaki Olgunlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Dursun kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Oyun oynamayı bırakıp kaydırak üzerinde namaz kılan çocuk İHA'ya konuştu

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde bir çocuğun park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden olmuştu. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan 7 yaşındaki Ömer Toprak Gündoğdu, en büyük hayalinin polis olmak olduğunu söyledi.

Şehit Sekin'in babasının cenaze töreninde duygulandıran an: Oyun oynamayı bırakan çocuk parkta namaz kıldı

Şehit Fethi Sekin'in babasının cenaze töreninde 7 yaşındaki bir çocuğun, park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Şehit Fethi Sekin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla birlikte tabutu omuzladı.

Baba, oğul ve amca son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da yengelerinin cenazesine gitmek için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Düğünde damada cenaze töreni düzenlendi, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı

Elazığ'da bir düğünde damadın arkadaşları, damada sürpriz hazırlayarak düğün salonuna 'Acı Kaybımız' yazılı çelenk ile girip cenaze merasimi düzenledi. Sosyal medyada hızla yayılan sürpriz cenaze merasimi, büyük beğeni topladı.

Şehit Uzman Çavuş Kesik, son yolcuğuna uğurlandı

Kırklareli'nde askeri araç ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş Yasin Kesik, 5 ayın sonunda yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Şehit Kesik, kılınan cenaze namazının ardından bugün Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Murat Kurum: 'Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a kast edenlere, onu tehdit edenlere diyoruz ki, milletin iradesine tehdit sökmez'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Bu ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan, başkomutanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a kast edenlere, onu tehdit edenlere diyoruz ki, milletin iradesine tehdit sökmez. Bu millet, Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık eden tüm hadsizlere, küheylanlık yapanlara, PKK sevicilerine, Avrupa ülkelerine 'harekete geçin' diye yalvaranlara, devleti hedef gösterenlere, şehit cenazelerinde gülüşenlere, bu iflah olmaz güruha her fırsatta tokadı vurmuş, bundan sonra da vuracak ve yere serecektir. Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden başkan yapacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da cenazesine katıldığı hafızın eserleri ailesi tarafından korunuyor

Türkiye'de çok sayıda hafızın yetişmesinde emeği olan ve kendisini ömrünün sonuna kadar Kur'an-ı Kerim'e adayan hafız Abdullah Nazırlı'nın ölmeden önce vasiyeti olan kendi el yazısı ile yazdığı 99 adet Osmanlıca kitabı, ailesi tarafından muhafaza ediliyor.

Jandarmayla yaşadığı 'bayram harçlığı' diyaloğuyla gönüllere taht kurmuştu, acı haberi geldi

Elazığ'da 2 yıl önce bayramda kendilerini ziyaret eden kadın jandarma personellerine 'bayram harçlığı' vermek istemesiyle gönüllere taht kuran 87 yaşındaki Emine Birkent hayatını kaybetti. Kadın astsubaylar ve jandarma personelleri Emine ninenin cenaze törenine katılarak eşi Neşet dedeyi yalnız bırakmayıp, zor gününde yanında oldu.

Şehit Cihat Şahin memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde zırhlı araca terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit olan Cihat Şahin, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Şahin'in cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Cinayete kurban giden Emine'nin cenazesi ailesinin gözyaşları arasında morgdan alındı

Elazığ'da dün gece erkek arkadaşı tarafından barakada bıçaklanarak öldürülen genç kadının cenazesi ailesinin gözyaşları içerisinde morgdan alınırken, yarın toprağa verileceği bildirildi.

Hafız Abdullah Nazırlı'dan geriye kalan eserler vakfa ve Millet Kütüphanesi'ne gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın yazdığı 99 kitap adına açılan vakfa, evindeki diğer yüzlerce kitap ise Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne bağışlandı. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da Nazırlı'nın talebesi olduğu öğrenildi.

Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Kanaat Önderi Hafız Abdullah Nazırlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden 106 yaşındaki Elazığlı kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı, son yolculuğuna uğurlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze törenine katılmak üzere Elazığ’a gelecek.

Ağrı şehidi son yolculuğuna uğurlandı

Kuzey Irak'ta yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Harun Aslan'ın cenazesi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

14 gün sonra dünya evine gireceklerdi, son yolculuklarına uğurlandılar

Düğünlerine 16 gün kala trafik kazasında hayatını kaybeden nişanlı çiftin cenazeleri Antalya ve Amasya'da defnedildi.

Hazar Gölünde bir genç boğuldu

Elazığ'da serinlemek için göle giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, Sivrice ilcesindeki Hazar Gölünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla pikniğe giden 26 yaşındaki Harun Güncü Sürek Köyü mevkiinde serinlemek için göle girdi. Güncü, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu farkeden arkadaşları güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri gönderildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar Güncü'nün cansız bedenine ulaştı. Güncü'nün cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Babası tarafından katledilen genç kızın cenazesi toprağa verildi

Elazığ’da babası tarafından katledilen Merve K'nın cenazesi, Elazığ'da Asri Mezarlıkta toprağa verildi. 

5 Cenaze 4 Tabut

Erzincan'nın Kemaliye ilçesinde bir minibüsün Şirzı köprüsünün girişinde Karasu Nehri'ne düşmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2’si çocuk 5 kişi memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Din İşleri Yüksek Kurulu’ndan cenaze işlemleriyle ilgili yeni açıklama

Din İşleri Yüksek Kurulu, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun aldığı yeni karar üzerine Kovid-19’dan vefat edenlerin cenazelerinin koruyucu tedbirler alındıktan sonra usulüne göre yıkanması, kefenlenmesi ve defnedilmesi gerektiğini açıkladı.

Elazığ'da vefat edenler-16-03-2020

Elazığ'da vefat edenler. 16-03-2020