Çene Haberleri

Çene Haberleri

Üniversitelerde uygulanacak eğitim programı açıklandı

YÖK Başkanı Özvar, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı.

Whatsapp yeni özelliği duyurdu 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Kısa süre önce topluluklar adı altında yeni bir seçenek getiren WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin verecek. Kullanıcılar artık grup mesajlarında diğer kişilerin de profil fotoğraflarını görebilecek. 

Elazığ'da vatandaşlar korona virüs tedbirlerini unuttu, maskeler çene altında kaldı

Vakaların gün geçtikçe artığı Elazığ'da tedbirler neredeyse unutuldu. Sokakta vatandaşların çoğunun ne maske ne de mesafe kuralına uyduğu görüldü.

Elazığ'da vatandaşlar korona virüs tedbirlerini unuttu, maskeler çene altına indi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün korona virüs haritasında Türkiye'de sarı renkte 10 ilin kaldığını açıkladı. Sarı renkli olan iller arasında yer alan Elazığ'da yoğun kalabalıkların oluştuğu ve maskelerin çene altında olduğu gözlendi.

Üniversitelerde hibrit eğitim dönemi

Koronavirüs ile birlikte çok hızlı bir değişime uğrayan eğitim sektörü için önümüzdeki dönemde hibrit eğitim seçeneği de konuşulmaya başlandı. Online ve kampüs içi eğitimin harmanlanması olarak bilinen hibrit eğitim ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Şirin Karadeniz, “Derslerin bir kısmını online bir kısmını yüz yüze veriyor olmanız sizin hibrit bir üniversite oldum demeniz için yeterli değildir” dedi.

Diş implantı, hayat kalitesini artırıyor

Diş Hekimi Mehmet Güçlü, 'İmplant tedavisinin diğer tedavilere avantajı; komşu dişlere zarar verilmez. Yani komşu dişlerin kesilmesi gerekmez. İmplant diş kök görevi görür ve doğal diş gibi rahatlıkla yemek yiyebilir, konuşabilir ve gülebilirsiniz’ dedi.

Rektör Göktaş, yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin açıklama yaptı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu