Ces Haberleri

Ces Haberleri

Şehit Öğretmen Rüstem Şen Ağın'da anıldı

Tunceli'de 30 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen öğretmen Rüstem Şen Elazığ'ın Ağın ilçesinde anıldı.

Erol, Kahramankazan’da hemşehrileriyle buluştu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 15 Eylül 2024 Pazar günü düzenlenen Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali kapsamında, Milletvekili Gürsel Erol Elazığlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Festival, Elazığ Kültür Derneği Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenleniyor ve Elazığ’ın kültürel zenginliklerini Ankaralılarla buluşturmayı amaçlıyor.

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

Şehit olduğu gün baba oldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi, Balıkesir'de doğum yaptı.

Açıkkapı, Arıcak ve bölgedeki çalışmaları inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ilçe ziyaretleri kapsamında Arıcak ilçesi, çevresinde bir dizi gezi ve temasta bulundu.

Şehitlerimiz Elazığ’dan uğurlanacak

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Kuşluca Köyü Mevkisinde zırhlı askeri aracın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz yarın sabah Elazığ Havalimanından memleketlerine uğurlanacak.

Keleş ve Şerifoğulları yaralı askeri ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan askeri ziyaret etti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Keban ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Palu Belediyesi memur alımı yapacak

Elazığ’ın Palu ilçesine ilk defa atanacak memur alımı yapılacağı Resmi Gazete’de duyuruldu.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, Kovancılar’da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Kovancılar ilçesinde temaslarda bulundu.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu değerlendirme toplantısı yapıldı

Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, olağanüstü genel kurul öncesi seçilen yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Engel tanımayan bireyler, maharetlerini sergilediler

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde eğitimlere katılan özel gereksinimli bireyler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çeşitli sportif faaliyetlerde performanslarını sergilediler.

Akuşağı Köyü ve 6 mezrasının su sorunu giderildi

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından, Baskil ilçesine bağlı Akuşağı Köyü’nde içme ve şebeke suyu tesisi ile GES yapım işi tamamlandı.

Alayağmur Köyü’nde yol çalışmaları tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerince Karakoçan ilçesine bağlı Alayağmur Köyü’nde sathi kaplama uygulaması tamamlandı.

Alan: Şarap Fabrikası üretime devam edecek

Depremde hasar aldığı gerekçesiyle başka şehre taşınması gündeme gelen Elazığ Şarap Fabrikası ile ilgili görüşmeler yapan ETSO Başkanı İdris Alan fabrikanın Elazığ’da faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.

Vali Hatipoğlu, Keban ilçesinde incelemede bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Keban ilçesinde incelemelerde bulunarak yetkilerden bilgi aldı.

Keleş, Arıcak İlçesi’nde ve köylerinde temaslarda bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Arıcak ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Hatipoğlu, Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Maden ilçesi Plajköy’de ve Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu.

Balıkesir'de Elazığlılar gecesi düzenlendi

Körfez Elazığlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından Elazığlılar Gecesi düzenlendi. 

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı 25 Temmuz’da başlıyor

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı 25-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Festivalde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Başkan Kavaklı, muhtar ve vatandaşları dinledi

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı beraberindeki heyetle, Doğukent Mahalle Muhtarı Mürsel Koç, Kırklar Mahalle Muhtarı Mehmet Ayan, Ulukent Mahalle Muhtarı Mustafa Taş'ı ve Çatalçeşme Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Bu mahallelerde vatandaşların karşılaştığı sorunları yerinde dinlenildi ve tespitlerde bulunuldu. Yasin Kavaklı yaptığı ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Maden’deki heyelan riski masaya yatırıldı

Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,Gürsel Erol ve Semih Işıkver, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya geldi. toplantıda Maden İlçesi’ndeki heyelan riski masaya yatırıldı.

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Milletvekili Keleş, Maden’de temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesi programı kapsamında Gezin ve çevre köylerin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Milletvekilleri Ankara’da Maden ilçesini görüştü

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Maden’deki afete maruz bölge ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan ile bir araya geldi.

Işıkver, Çimento Fabrikası ve Maden’deki sorunları meclise taşıdı

TBMM’de söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Çimento Fabrikası ve Maden İlçesinde yaşanan sorunlara değindi.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Işıkver, Baskil’de yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in Baskil ilçesindeki yangın sonrası bölgeye giderek temaslarda bulundu.

Erol, Maden’in 3 Talebini Meclis’te Dile Getirdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geçtiğimiz günlerde Maden ilçesine yaptığı ziyaret sonrası vatandaşların taleplerini Meclis’te anlatarak sorunların çözümü için destek istedi.