Çetin Oktay Kaldırım Haberleri

Çetin Oktay Kaldırım Haberleri

Elazığ Afad Ekibi Kahramanmaraş’da çalışmalarıyla göz dolduruyor

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle etkilenen illerdeki arama ve kurtarma çalışmalarının ardından 7 Mart 2023 tarihinden itibaren Kahramanmaraş iline görevlendirilen AFAD Şube Müdürü Teymen ŞİMŞEK, Şef İrfan ÖZEN, Arama ve Kurtarma Teknisyenleri Hikmet ABA, Ergül YILMAZ ve Ferhat AY aynı gün çalışmalara başlamıştır.

Vali Kaldırım’dan Başkan Şerifoğulları’na Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği’ne atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kaldırım Veda Turuna Çıktı

Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığlılarla vedalaşıyor. 

O Hadisi Bir Kez Daha Hatırlattı

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve 50 Binin üzerinde takipçisi olan Vali Çetin Oktay Kaldırım, yaptığı paylaşımlarla büyük dikkat çekiyor. 

2.500 Kişiye İstihdam Sağlayacak Yeni Bir Yatırım Geliyor

Medikal sektöründe faaliyet gösteren iki firma, Elazığ'da 2.500 kişiye istihdam sağlayacak 170 MilyonTL'lik yatırım kararı aldı.

Elazığ Valiliğine Erkaya Yırık atandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Sakarya valiliğine atandı. Kayseri Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık Elazığ Valiliğine atandı.

İl Hıfzıssıhha Meclisi kararları Açıklandı

Elazığ İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplandı.

Vali Kaldırım'dan Önce Teşekkür Sonra Uyarı

Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması bu gece sona eriyor. Bu süreçte her zaman destekleri olan muhtarlara Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'dan önce teşekkür sonra uyarı geldi.

Bitti Bitiyor Derken Yeniden Hortladı

Elazığ'da Koronavirüs vakası 'bitti, bitiyor' derken, il dışından gelen bazı kişilerin çevrelerine virüs bulaştırması nedeniyle kentte yeni vakalar görülmeye başlandı. 

Yeni Proje Elazığ Turizmine Büyük Katkı Sunacak

Hazar Gölü Gezin sahilinde Gençlik Kampları, Konaklama, Camping, Glamping ve Sportif Aktivite alanları oluşturulacak. 

1.783 Çocuğa Bayram Hediyesi Verildi

Elazığ Valiliği, 1.783 çocuğu bayram hediyesi hazırladı. Hediyeler, Vefa Sosyal Destek Grubumuz tarafından çocuklara ulaştırıldı.

Elazığ'da kaç pozitif vaka var?

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ'da Koronavirüs pozitif vaka sayısı ve taburcu edilen hasta sayısını açıkladı.

Vali Kaldırım: İftar sonrası cadde ve sokakları doldurmak yok

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ramazan Ayında uygulanacak Koronaviris tedbirlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vali Kaldırım'dan ödüllü kampanya 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 20 yaş altı gençler için ödüllü kampanya başlattı.

Elazığ'da 1 Milyon Fide Üretilecek

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İl Özel İdare ve İpekyolu Gençlik Çalışmaları Merkezi işbirliğinde fide üretimine başlandığını, üretilen fidelerin yüzde 80 hibe ile çiftçilere verileceğini duyurdu.

Sevindiren Gelişme; 14 Hasta Daha İyileşti

Elazığ'da Koronavirüs tedavisi gören hastalarla ilgili sevindiren haberler gelmeye devam ediyor.

Ünlü Sanatçıdan Kampanyaya Destek 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başlattığı 'Esnaf Kardeşliği' kampanyasına bir destek de ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten geldi.

ETSO Başkanı Arslan'dan kampanyaya destek

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından başlatılan 'esnaf kardeşliği' programına ilk destek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'dan geldi. 

Vali Kaldırım esnaflar için proje başlattı

Deprem ve koronavirüs salgını nedeniyle büyük yara alan Elazığ esnafı için eşleştirme ve esnaf kardeşliği projesi başlatıldı.

Elazığ'da koronavirüse karşı yeni tedbir kararları alındı

Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Meclisi, Koronavirüs hastalığının yayılmasını engellemek amacıyla yeni tedbir kararları aldı. 

Yöneticilerin kulağına küpe olsun

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve binlerce takipçisi olan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Vali Kaldırım’dan 20 Yaş altına kitap okuma çağrısı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Koronavirüs tedbirleri kapsamında soka çıkma yasağı getirilen 20 yaş altı gençlere seslendi.

Vali Kaldırım yeni tedbiri açıkladı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararı açıkladı.

Vali Kaldırım, İki Aylık Maaşını Bağışladı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.  

Pandemi Kurulu Yeni Kararlar Aldı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Başkanlığında  toplanan İl Pandemi Kurulu, koronavirün tedbirleri kapmsamında yeni kararlar aldı. 

Harput Öğrenci Yurdu Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatıyla  Fırat Üniversitesi yerleşkesi içeresinde bulunan Harput Öğrenci yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edildi. 

Vali Kaldırım: Yaşlılarımız başımızın tacıdır

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yaşlı vatandaşlara karşı hizmette ve hürmette kusur edilmemesi uyarısında bulundu.

İl Hıfzıssıhha Meclisinde Alınan Kararlar Açıklandı

İl Hıfzıssıhha Meclisi 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. maddesi gereği, Vali Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplandı.

Yasağı İhlal Edenlere 3.150 TL Para Cezası Verilecek

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağını ihlal eden 65 yaş ve üstü kişilere 3.150 TL para cezası ve adli işlem yapılacağı açıklandı.