Çevre Düzenlemesi Haberleri

Çevre Düzenlemesi Haberleri

Ağın İlçesi'ne 142 Konut ve 3 dükkan yapılacak 

Ağın’daki 142 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezinin, "İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak. 

Başkan Karakuş TOKİ'nin yaptığı ihaleye el insaf diyerek tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Sivrice ve Baskil ilçelerinde yapılacak 300 adet köy evi, 5 ahır ve çevre düzenlemesi yapım işinin, maliyetinin çok fazla üzerinde bir fiyata ihale edilmesine tepki gösterdi.

Başkan Şerifoğulları: Şehrin Doğusuna Nefes Aldıracak Projelerimiz Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, Ulukent, Doğukent, Sanayi, Salıbaba ve Kırklar Mahallelerini kapsayan ‘Kanal Boyu Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım İşi’ çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ'da binlerce modern deprem konutu hızla yükseliyor

Elazığ'da 19 bin 500 konutun yapılmaya başlandığını ve 2021 yılının başlarında 8 bin konutun teslim edilmesinin planlandığını aktaran Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Vatandaşlarımızın rahat ve konforlu şekilde yaşayabileceği deprem korkusunda uzak bir şekilde çevre düzenlemesiyle, oyun parkalar ve diğer donatılarıyla gayet modern güzel binalar oldu dedi.

Elazığ Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri şehrin ulaşım konforunu artırmak için yoğun mesai harcıyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Gürtürk'ten kesilen ağaçlarla ilgili açıklama

Yeni okul yapımı kapsamında kesilen ağaçların sökülerek taşınmasının mümkün olmadığı ve ömürlerinin dolduğunun verilen raporda belirtildiğini aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk,Kesilen ağaçların yerine okullarımızın inşaatları bittiğinde yine çevre düzenlemesi ile birlikte fazlasıyla yeni ağaç ve fidanlar dikilecekdedi.

Ulukent’in Çehresini Değiştirecek Projede Sona Gelindi

Şehrin doğu bölgesine prestij kazandıracak ‘Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi’ büyük oranda tamamlandı.

Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yayaların ulaşım konforunu artırmak için şehir genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Yeni Yaşam Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesine ilişkin incelemelerde bulundu.

Ulukent Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Ulukent Mahallesi Kanal Yanı Çevre Düzenlemesi ve Park Yapım Projesi başladı.