Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Haberleri

Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

Işıkver: Yarısı bizden kampanyası Elazığ için elzemdir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından İstanbul'a özel olarak açıklanan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Elazığ'da da uygulanmasının şart olduğunu ifade ederek “Bu şartlar sağlanmazsa yüzyıllık yerleşim yerleri olan 18 mahallemiz enkaz yığını olarak kalmaya devam edecektir” dedi.

Bakan Kurum’un Elazığ programı belli oldu

Elazığ’a bugün gelecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un programı belli oldu.

Bakan Kurum’un, Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un 18 Temmuz Perşembe günü bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelmesi bekleniyor.

En çok hasarlı bina hangi ilde? Elazığ kaçıncı sırada? 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, en çok yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı binası olan illeri sıraladı. İşte o tablo… 

Müdür Şişecioğlu: Hasarlı binalar tek tek incelenecektir 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Elazığ İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu il genelinde hasar tespit çalışmalarının 45 ekiple devam ettiğini belirterek, vatandaşlara önemli hatırlatmalarda bulundu. 

Can kaybımız 6 bin 957 oldu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamalarda bulundu.

Karakoçan Belediyesine bir adet kazıcı - yükleyici kazandırıldı

Karakoçan Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının katkılarıyla belediye araç garajına 1 adet kazıcı-yükleyici kazandırdı.