Ceylan Haberleri

Ceylan Haberleri

Ünlü Türkücü Ceylan’dan Harput paylaşımı

Ünlü Türkücü Ceylan geçtiğimiz günlerde Elazığ’a konser vermek için gelmişti. Konser öncesi Harput’u karış karış gezen Ceylan o anları “Ey güzel memleketim Elaziz” açıklamasıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

İmam hatip Liseleri ve mezun derneklerinin çalışmalarını bir merkezden koordine edilmesi amacıyla kurulan ve bugüne kadar birçok başarılı hizmetlere imza atan ÖNDER’in bölge toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Milletvekili Demirbağ, Baskil Demirlibahçe köyünü ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’e bağlı Demirlibahçe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. “Milletvekilimiz Demirbağ, kalbimizde…” diyen Demirlibahçe Köy Muhtarı Şevki Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ise; “Baskil için üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadesinde bulundu. 

Fırat üniversitesi, lise öğrencilerini ağırladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Şanlıurfa Ceylanpınar İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

7. Türk Dünyası Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Ülkü Ocakları’nın düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleşen Türk Dünyası ödül töreni pandemi kuralları çerçevesinde İstanbul Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleşti.

Elazığspor Murat Ceylan'la yeniden anlaştı

Elazığspor iç transferde Murat Ceylan'la 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.