Cezaevi Firarisi Haberleri

Cezaevi Firarisi Haberleri

Cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı

Elazığ'da polis ekiplerinin uygulamasında 2 şüpheli üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalandı. Şahıslardan birinin cezaevi firarisi olduğu belirlendi.

Alanya’da cinsel istismar suçu işleyen cezaevi firarisi yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde nitelikli cinsel istismar suçundan hakkında kesinleşmiş 2 yıl 11 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, jandarma tarafından yakalandı.

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele

Elazığ'da polisin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada 5 şüpheli yakalandı, cezaevi firarisi olduğu belirlenen 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cezaevi firarisi yakalandı

Adana'da uyuşturucu ticareti yapma, yaralama, tehdit, aile hükümlülüğünü ihlal gibi suçlardan 16 yıl 8 ay hapis cezasıyla yattığı cezaevinden kaçan hükümlü infaz dedektifleri tarafından yakalandı.

Üvey annesini öldüren cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ'da 6 yıl önce hamile üvey annesini öldüren ve 2 kere yakalanmasına rağmen cezaevinden firar eden zanlı, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.

Elazığ'da huzur uygulamasında cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ polisinin yaptığı uygulamada 2 bin 943 şahıs sorgulanırken, cezaevi firarisi 1 şüpheli yakalandı.

Cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ’da bir işyerinde piyasa değeri yaklaşık 9 Bin TL olan 47 top elektrik kablosunu çalan 3 kişi yakalandı.Şüphelilerden birinin hakkında kesinleşmiş 9 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.