Cezaevi Haberleri

Cezaevi Haberleri

Elazığ'da 36 kilo esrar ele geçirildi: 3 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, toplamda 36 kilo 932 gram esrar maddesi ele geçirilirken 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da su saati ve muslukları çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da 5 daireden 3 adet su saati ve 35 adet musluk çalan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 suç kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele aralıksız sürüyor: 1 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmada, uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 4 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramada bir tırın dorsesinde 17 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oyuncak içerisinde uyuşturucu saklayan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüsle kente çocuk oyuncağı içerisinde uyuşturucu madde sokmak isterken yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli, yaptıkları hırsızlık sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da ikametten hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da iki farklı ikametten hırsızlık yapan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisi görünce kaçan şüpheli kovalamaca sonrası yakalandı

Elazığ'da polisi gören ve kaçmaya başlayan şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Üzerinde ve iş yerinde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde çıkan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22 ayrı suç kaydı olan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan kaydı olan zanlı, bir iş yerindeki hırsızlık olayı sonrası polis ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde yakayı ele verdi. Adliyeye sevk edilen ve 15'i hırsızlık olmak üzere 22 adet suç kaydı bulunan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'a uyuşturucu sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklandı

Yolcu otobüsüyle Elazığ'a uyuşturucu madde sokmak isteyen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da camiden hırsızlık yapan zanlı tutuklandı

Elazığ'da iki camiden dizüstü bilgisayar ve kamera kayıt cihazı çalan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da akü hırsızı tutuklandı

Elazığ'da 2 farklı araçtan akü çalan hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda bir tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 suç kaydı bulunan oto hırsızı tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yakalanan ve 23 adet suç kaydı bulunan oto hırsızı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık zanlısı tutuklandı

Elazığ'da 5 ayrı yerden hırsızlık yapan şüpheli, polis ekiplerince yakalanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da iş yerinden palet çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir iş yerinden 30 adet palet çalan ve hırsızlıktan 5 suç kaydı bulunan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da doktoru darp eden zanlı tutuklandı

Elazığ'da bulunan Mediline Hastanesinde nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan'ı önce silahla tehdit ardından darp eden zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta, dedektör köpeği Alex'in de yardımıyla yapılan aramada sebze poşetinin içerisinde uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 109 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 109 şüpheli yakalanırken bunlardan 22'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Salça bidonunda uyuşturucu taşıyan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından şüpheli görülen bir araçta dedektör köpek 'Nina' ile yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucu madde satan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da uyuşturucu madde satışı yaparken polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da motosiklet hırsızı tutuklandı

Elazığ'da park halindeki motosikleti çalmaktan gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı suçlardan aranan 12 şüpheli yakalanırken, bunlardan toplamda 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları: 2 tutuklama

Elazığ'da polis ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele ile yaptığı çalışmada, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 7 kilo uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada 'Nina' isimli detektör köpeği ile yapılan aramada kamyonun kupa kısmında gizlenen 7 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken sürücüsü gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.