Çiçek Haberleri

Çiçek Haberleri

Yeni Vali Hatipoğlu’dan anlamlı davranış

Elazığ Valiliği görevine atanan Numan Hatipoğlu, kendisine gönderilmesi tebrik çiçekleri yerine AFAD’a ihtiyaç sahibi aileler için yardımda bulunmasını talep etti.

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

Öğrenciler görev başındaki polisleri unutmadı

Elazığ'da üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde görev başındaki polisler unutulmadı. Öğrenciler, görev başındaki polislere çiçek takdim edip, lokum ikram etti.

Elazığ Belediyesi çalışanlara yüzde 45 zam yaptı, Başkan Şerifoğulları kapıda çiçeklerle karşılandı

Elazığ Belediyesinde maaşlara yüzde 45 oranında zam yapılmasının ardından çalışanlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı kapıda çiçeklerle karşıladı.

Eski TBMM Meclis Başkanı Çiçek: 'Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek belge veya vesikamız yoktu'

Türkiye Büyük Millet Meclisi geçmiş dönem Başkanı Cemil Çiçek, Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek elimizde belge veya vesika yoktur anlamı çıkar. Onun için vakıf deyip geçmeyelim bu coğrafyanın ebedi vatan olduğunun en önemli teminatı biz siz değil bu vakıflardır' dedi.

Armut ağacı sonbaharda çiçek açtı

Elazığ'da armut ağacı, üzerinde meyvesi olmasına rağmen sonbahar mevsiminde tekrar çiçek açtı.

Mezarlığa çiçek ekme konusu silahlı kavgaya dönüştü, kuzenler birbirini vurdu

Elazığ'da aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan kuzenler arasında mezarlığa çiçek ekme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya döndüğü olayda, kuzenler av tüfekleriyle birbirine ateş ederek yaraladı.

Elazığ, kadın eliyle güzelleşiyor

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kadın ekipleri tarafından kaldırım, sokak ve refüjlerine çiçek dikimi gerçekleştiriliyor. Kadın eliyle güzelleşen kent, baharla birlikte rengarenk bir görünümü kavuşuyor.

Elazığ'da öğrencilerden şehit annesini duygulandıran ziyaret

Elazığ'da 1. sınıf öğrencileri, 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın annesi Hakide Akpınar'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek, çiçek hediye etti. Ziyarette şehit annesi duygu dolu anlar yaşadı.

Elazığ'da çiçek açan kaysı ağaçlarını don vurdu

Elazığ'da, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeni ile çiçek açan kayısı ağaçlarını don vurdu.

Badem ağaçları çiçek açtı, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Elazığ'da çiçek açan badem ağaçları kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Ortaya çıkan manzara dron ile havadan görüntülendi.

Görenler şoke oldu, 'Müslüm Gürses' Elazığ sokaklarını turladı

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek, uzun yıllar sonra geldiği memleketinin sokaklarında gezince 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekmek için yarışa girdi.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Batman Petrolspor: 1

TFF 3. Lig 1. Grup 30. hafta maçında Elazığspor, sahasında Batman Petrolspor'u 2-1 yendi. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıldönümü sebebiyle her iki takım tarafından maçta görevli emniyet mensuplarına çiçek takdim edildi.

Elazığ'da badem ve kayısı ağaçları çiçek açtı

Kış mevsiminin yerini bahara bıraktığı Elazığ'da badem ve kayısı ağaçları çiçek açmaya başladı.

Elazığ'da nevruz çiçekleri açtı

Elazığ'da baharın müjdecisi olan 'nevruz çiçekleri' açmaya başladı.

Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

14 Şubat'ta askıda çiçek kampanyası başlatmıştı, 8 Mart'ta da o geleneği devam ettirdi

Elazığ'da yaşayan Tansel Bahat, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattığı 'Askıda Çiçek' kampanyasını 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de devam ettiriyor.

Başkan Arslan: 'Stoklarımızda yeterli miktarda ayçiçek yağı bulunuyor'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Asilhan Arslan, stoklarda yeterli miktarda ayçiçek yağı bulunduğunu belirterek, 'Sosyal mecralarda yaşanan asparagas haberin etkisiyle vatandaşlarımızın ayçiçek yağını ihtiyaçtan fazla alması stokları sıkıntıya sokarak, hem ihtiyaç dahilinde tüketim yapan vatandaşlarımızı mağdur edecek, hem de stokçuluk yapacak art niyetli kişilerin önünü açacaktır. Vatandaşlarımızdan öncelikli ricamız; ihtiyaçları kadar tüketim yaparak piyasaların seyrini ve tedarik zincirini bozmayacak şekilde ihtiyaçları kadar ürün almalarıdır' dedi.

Elazığ'da baharın habercisi bademler çiçek açtı

Elazığ'da çetin geçen kış aylarının ardından baharın müjdecisi olan bademler çiçekler açtı. Zamansız açan çiçekler vatandaşları hayrete düşürdü.

Baharın müjdecisi Nevruz Çiçeği Şubat ayında açtı

Anadolu dağlarında, baharı simgeleyen ve genellikle Mart ayında görülen Nevruz Çiçekleri, bu yıl Şubat ayında Baskil'de boy göstermeye başladı.

Üniversitedeyken sevdiğine hediye alamayan çiçekçiden 'Askıda Çiçek' kampanyası

Üniversite yıllarında sevdiğine hediye alamayan çiçekçi, Sevgililer Günü'ne özel 'Askıda Çiçek' kampanyası başlattı. İmkanı olmayanlara ücretsiz çiçek veren Tansel Bahat, yıllar önce yaşadığı olayı başkalarının da yaşamamasını istediğini söyledi.

Elazığ Valisi Toraman, şampiyonları ağırladı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda kendi yaş kategorisinde birinci olan Miraç Melih Topuz ile Kick-Boks Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Buse Özgür, Emre Akçiçek ve Hamza Kendircioğlu'nu makamında kabul etti.

Genç sporcularımız şampiyonadan madalya ile döndü

Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Elazığ'ı ve Ülkemizi temsil eden sporcularımız Kerem Ergin 94 Kiloda Avrupa ikincisi, Emre Alçiçek ise 75 Kiloda Avrupa üçüncüsü oldu. 

Elazığ'da görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmene anlamlı ziyaret

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir eğitim kurumu öğretmenleri, kentte görev yapan en genç ve en tecrübeli öğretmenlerle bir araya gelerek kendilerine çiçek taktim etti.

Elazığ Belediyesinden mevsimlik çiçek dikimi

Şehri daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Elazığ'da yalancı bahara aldanan kiraz ağaçları çiçek açtı

Elazığ'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle kiraz ağaçları sonbaharda çiçek açtı.

Çiçek: Ağar Ailesi Cumhur İttifakından Dolayı Hedefte

MHP Elazığ eski İl Başkanlarından Raif Çiçek, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar’a destek verdi.

Tarihi Harput Mahallesi kiraz çiçekleriyle beyaza büründü

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'ndeki kiraz bahçelerinde ağaçlar baharla birlikte çiçek açtı. Beyaz gelinlik giyen ağaçlar görsel şölen sundu.